Dokumentkontroller

ÅF i Norge er en ingeniør- og arkitektvirksomhet innenfor bygg, infrastruktur, energi og industri. Tjenesteområdene inkluderer rådgivning innen prosjektutvikling, prosjektledelse, prosjektering, arkitektur, lysdesign og digitale løsninger. Selskapet har over 800 ansatte med kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim, Molde, Ålesund, Lillestrøm og Sandefjord.

Selskapet er en del av det svenske ÅF Pöyry konsernet, som er ledende innen ingeniør, design og rådgivningstjenester. Selskapet utvikler fremtidsrettede, bærekraftige løsninger gjennom dyktige mennesker og teknologi. Med mer enn 16.000 dedikerte eksperter internasjonalt arbeider ÅF Pöyry for å realisere verdier til kunder og samfunnet innen infrastruktur, industri og energi.

Making Future.

FirmaÅF Advansia
FylkeOslo
Søknadsfrist19.10.2019

ÅF Advansia er ledende i Norge innen prosjekt- og byggeledelse av små og store, komplekse landbaserte bygg- og anleggsprosjekter. Vi bruker det nyeste innen teknologi for å skape bærekraftige løsninger for de neste generasjonene.

Seksjonen P&U (Prosjekt & Usikkerhetsstyring) har 24 dyktige medarbeidere – hvorav 8 dokumentkontrollere - og seksjonen har akkurat nå ansvaret for bistand i ca 34 prosjekter. Vi er opptatt av å skape merverdi for kunden gjennom å ha kundens mål i fokus, å utvikle motiverte medarbeidere og å være en lærende bedrift. Det beste resultatet får vi gjennom samhandling i prosjektet - ingen sitter på løsningen alene.

Våre dokumentkontrollere har i all hovedsak ansvar for dokumenthåndtering og arkivering i ett stort eller flere mindre prosjekter. Dette gjelder både administrativ og teknisk dokumentasjon. Våre dokumentkontrollere skal kunne bistå i et prosjekt – uansett hvilken fase prosjektet er i. Du skal kunne arbeide i de systemer som de ulike prosjektene og kundene krever.

Arbeidsoppgaver og ansvar

 • Ta imot, kontrollere, distribuere og arkivere administrativ og teknisk dokumentasjon i samsvar med prosjektets rutiner.
 • Bidra til at ÅF Advansia sitt kalitetssystem følges i eget prosjekt – inkl. selskapets egne krav og prosedyrer til dokumenthåndtering og arkivering i 360.
 • Bistå PL/ BL med å etablere/ implementere gjeldende rutiner for dokumenthåndtering og arkivering i 360 samt i kundens prosjekthotell.
 • Bistå ifm. månedsrapportering.
 • Sørge for at dokumentkontroll gjennomføres med beste kvalitet samt at systemtekniske feil oppdages og rettes.
 • Bidra til god og profesjonell relasjon mellom ÅF Advansia, kunden og andre aktører i prosjektet.
 • Bidra til åpen, tydelig og løsningsorientert kommunikasjon.
 • Ønsket systemkompetanse; MS Office, 360, ProArc, Interaxo, E-room, Projectplace, Byggeweb, PIMS.

På grunn av bransjens økende fokus på digitalisering er det viktig at våre dokumentkontrollere er kapable til å lære nye systemer og måter å jobbe på.

Hvem er du?

Du er en faglig sterk og dedikert dokumentkontroller som ønsker å bidra til den videre utviklingen i ÅF Advansia. Du er en utpreget lagspiller, samarbeider godt og drives av å spille andre gode. Du er tillitsvekkende og trygg i møte med mennesker og har høy grad av personlig integritet og mot.

Vi ser for oss at du har følgende bakgrunn:

 • Teknisk fagkole/Bachelor el.lign.
 • Minimum 5 års relevant erfaring.
 • Annen ønsket kompetanse (It, FDV, kontrakter, opplæring, bransjekunnskap etc).
 • Du er opptatt av å bygge relasjoner og dele av dine erfaringer.
 • Du kommuniserer godt og tydelig på norsk, både muntlig og skriftlig.

Vi tilbyr

ÅF er en av Nordens mest populære arbeidsgivere og hos oss tror vi på kraften av mangfold og samarbeid i og på tvers av prosjekter, fag, markeder og geografi. Vi utfordrer, støtter og bringer frem det beste i hverandre. Vi tilbyr deg muligheten til å utvikle deg selv i et tverrfaglig og kompetent fagmiljø og spille en rolle i realiseringen av et bærekraftig samfunn.

Vi byr på konkurransedyktige betingelser, gode forsikrings- og pensjonsordninger, fleksibilitet til å kombinere jobb og privatliv, fem uker ferie samt fri i romjul og påskeuken.

Vi etterlever verdiene våre; modige, dedikerte, lagspillere.

Ta gjerne kontakt for en uformell prat, vi vurderer og intervjuer aktuelle kandidater fortløpende, så søk stillingen i dag! Vi ser fram til å høre fra deg!

Kontaktpersoner: Jill Breisnes (Mob.406 29 284, jill.breisnes@afconsult.com) eller Unni Idland (Mob. 990 30 604, unni.idland@afconsult.com)

Søk stilling

Vis flere stillinger: