Divisjonsleder Prosjektledelse

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist14.05.2018

Rambøll har et av Norges ledende prosjektledermiljø, med et av landets største rådgiverteam i ryggen. Dette gir oss et unikt utgangspunkt for å levere de komplekse tjenestene våre kunder etterspør. Vår ambisjon er å bli best på prosjekt og vi skal fortsette å vokse i våre markeder. Som divisjonsleder er du ansvarlig for at vi lykkes med denne ambisjonen, og du har 150 dyktige og engasjerte prosjektledere med deg på laget.

Som global samfunnsrådgiver leverer vi både nasjonale og internasjonale komplekse prosjekter innen prosjektledelse, prosjekteringsledelse og byggeledelse med en tydelig bærekraftig profil. Vi søker en kundeorientert divisjonsleder med god forretningsforståelse og evne til strategisk og konseptuell tenkning. En sentral del av ditt ansvarsområde er å bygge videre på styrkene i vårt prosjektledermiljø og realisere potensialet som ligger i vår organisasjon. Blant dine sterke sider er å drive og ferdigstille gode prosesser som skaper engasjement og eierskap - og gir konkrete resultater.

Som divisjonsleder vil du rapportere til markedsenhetsdirektør og du er medlem av ledergruppen i markedsenheten Bygg og Arkitektur. Dette er en solid og utviklingsorientert ledergruppe som vil være blant dine nærmeste sparringspartnere for å levere på ambisjonen «Best på prosjekt». Blant dine viktigste støttespillere er din ledergruppe bestående av 8 dyktige avdelingsledere lokalisert på like mange kontorer.

Vi er stolte av en bred oppdragsportefølje, som blant annet inneholder: Nye Nasjonalmuseet, Det Nye Regjeringskvartalet, Jordal Amfi, Statsbyggs Digibygg, Nye fengslene i Agder, Kunst- og industrihøgskolen i Bergen, Joh Johansons nye kaffefabrikk og flere, store prosjekter for forsvaret.

Om stillingen

Divisjonsleder har fullt resultatansvar gjennom utvikling av prosjektledelse som fagområde og godt kunde - og markedsarbeid. Vi søker deg som er trygg i lederrollen, og som løser kundens behov, inspirerer og leder divisjonen i tråd med overordnet strategi og mål. Divisjonsleder må kunne involvere seg i enkeltsaker og samtidig ha den totale oversikten over divisjonens arbeidsoppgaver.

Rambøll søker en divisjonsleder som setter fokus på å ta ut potensialet i vår verdikjede og utvikler Rambølls måte å levere prosjekt-, prosjekterings- og oppdragsledelse på. Divisjonsleder skal også bidra til utvikling av prosjektfaget for hele Rambøll Norge - også i samarbeid med Rambøll internasjonalt.

Sentrale ansvarsområder for divisjonen

 • Resultat- og personalansvar for den nasjonale PL-divisjonen i Rambøll i Norge
 • Kunde - og salgsansvar
 • Lede strategi- og utviklingsprosesser i divisjonen og bidra i markedsenheten Bygg & Arkitektur sine strategi- og handlingsplaner
 • Initiere og lede forbedringsprosesser
 • Videreutvikle organisering og prosjektledelsesfaget i tråd med markedets behov
 • Bidra til etterlevelse av Rambølls kvalitetssystem og prosjektmodell
 • Sikre videre vekst

Hvem vi søker

Den lederen vi ser etter, er en leder som ser potensiale i menneskene rundt seg, og som ønsker å bidra til andres vekst og utvikling. Videre ser vi etter deg som er/har:

 • Høyere utdannelse, med minimum 10 års ledererfaring
 • Markeds- og forretningsorientert
 • Bred prosjektkompetanse
 • Dokumentert erfaring fra utviklings- og implementeringsprosesser
 • Resultatorientert og jobber både strukturert og målrettet
 • Evne til å skape merverdi for kunden – være en relasjonsbygger
 • Initiativrik, utadvendt, ambisiøs, strategisk og engasjert som person
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Stillingen er lokalisert ved vårt hovedkontor i Oslo. Det forventes stor grad av mobilitet i hverdagen da avdelingene stiller krav til tverrfaglig samarbeid på tvers av lokasjoner. Du må også trives i en travel hverdag blant dyktige medarbeidere.

Om du har spørsmål vedr. stillingen, ta kontakt med:

Bjørn Tore Landsem, Markedsenhetsdirektør Bygg og Arkitektur, tlf. 932 43 113

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Velkommen som søker!

Søk stilling

Vis flere stillinger: