Distriktssjef Vestlandet

ivarsson a/s eies av belgiske Etex Group som er representert i 45 land med 17.000 ansatte og en omsetning på ca. 3mrd Euro. I mer enn 30 år har ivarsson levert innovative kvalitetsprodukter til byggverk, som stadig stiller høyere krav til kvalitet, miljø og sikkerhet. Som selskap ønsker vi å være den foretrukne leverandør av ventilerte fasade- og takløsninger, samt passiv brannbeskyttelse. Vi tror på at våre høykvalitetsprodukter skal avspeile den servicen vi tilbyr våre kunder. Ivarsson har 60 ansatte og vårt hovedkontoret ligger i Rødekro i det sydlige Danmark, 45 personer jobber i Danmark, 9 i Sverige og 7 i Norge. Det norske kontoret er lokalisert på Alnabru.

FirmaMercuri Urval for Ivarsson
FylkeFlere fylker
StedVestlandet
Søknadsfristsnarest

Ønsker du en nøkkelrolle i et firma i sterk vekst? Som Distriktssjef får du salgsansvaret for kundene i Vestlandsområdet, samt å bygge sterke relasjoner med beslutningstagere innenfor bygge- og rehabiliteringsprosjekter. Produktene selges gjennom forhandlere, og du vil i tillegg jobbe med salgsaktiviteter mot potensiell sluttkunder som arkitekter, entreprenører og rådgivende ingeniører. Stillingen rapporterer til Daglig leder i Norge.

Du har solid erfaring med salg og langsiktig relasjonsbygging, gjerne i sammenheng med tekniske løsninger, materialer eller produkter som anvendes i bygg eller produksjon. Det vil være en fordel hvis du har interesse for arkitektur, men det viktigste er at du har en grunnleggende teknisk forståelse og kan kombinere dette med forretningsaspektet. Du er en kontaktskapende person som drives av å knytte relasjoner og oppnå solide salgsresultater.

Som Distriktssjef får du en utfordrende og selvstendig jobb, med mye ansvar og frihet, i et velrenommert firma. Du representerer etterspurte kvalitetsprodukter med mange fordeler som gir kundene mulighet for å skape individuelle løsninger. I arbeidet vil du oppleve sterk teknisk og kommersiell støtte fra kontoret i Oslo og hovedkontoret i Danmark. Med distriktsansvar for Bergen til Kristiansand blir det en del reisevirksomhet, og utstyr til hjemmekontor og firmabil er inkludert i stillingen.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Preben Giving, tlf. 975 59 091 eller Veronica Larsen, tlf. 975 59 027. Du kan vise interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: