Distriktssjef - Trondheim, Bergen eller Drammen

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeBuskerud, Hordaland, Trøndelag
StedTrondheim, Bergen eller Drammen
Søknadsfrist07.12.2018

Vil du representere COWI i det lokale markedet, bygge og utvikle kunderelasjoner, og være en samlende leder på et av våre distriktskontorer? Vi lyser nå ut spennende markedsfokuserte distriktssjefroller til våre kontorer i Trondheim, Bergen og Drammen!

I dag har COWI kontorledere på de aller fleste kontorene lokalt. For å kunne utnytte mulighetene i de lokale markedene også på noen av de største kontorene, samt sikre et godt sosialt arbeidsmiljø, ser vi nå etter markedsfokuserte distriktssjefer/ledere som kan lede kontorene våre i Trondheim, Bergen og Drammen.

DU IDENTIFISERER MULIGHETENE I MARKEDET

Som Distriktssjef i COWI vil du være vår representant i ditt lokale marked, og bidra med innspill til divisjonenes strategi og handlingsplaner lokalt. Rollen rapporterer til Senior Markedsdirektør.

Du har ansvar for å koordinere møter og aktiviteter knyttet til kunder og marked, og for å initiere aktiviteter rettet mot universiteter og høgskoler. Du vil også få muligheten til å være kundeansvarlig for utvalgte kunder, og du vil spille en svært sentral rolle for at COWI skal oppnå en større markedsposisjon og synlighet i det lokale markedet.

DU BIDRAR TIL GODT SAMARBEID OG ARBEIDSMILJØ PÅ KONTORET

For at kontoret skal fungere optimalt, både faglig, praktisk og sosialt, vil Distriktssjefen ha ansvar for å dele informasjon om relevante saker på kontoret, og for å opprettholde og bidra til et godt arbeidsmiljø.

I samarbeid med FM og linjeledelsen vil du sørge for god kontordrift, kontorsikkerhet, og gode løsninger til plassering av medarbeiderne våre. I tillegg vil du være et kontaktpunkt mot BIL, Ung-i-COWI og evt. andre tverrdivisjonale grupper på kontoret.

Vi ser etter deg som

  • er en god relasjonsbygger med teft for nye markedsmuligheter i rådgiverbransjen
  • har god kunnskap om COWIs tjenestespekter
  • har en samarbeidsorientert lederstil og god evne til å koordinere

Arbeidssted: Trondheim, Bergen eller Drammen.

Kontaktperson: Kirsti Engebretsen Larsen (Senior Markedsdirektør), e-post: KLA@cowi.com, tlf: +47 922 32 122.

Søk stilling

Vis flere stillinger: