Distriktssjef Rogaland

Sika Norge AS er en del av Sika AG, som er et verdensomspennende konsern innen kjemiske produkter til bygningsbransjen og industriell produksjon. Selskapet er markedsledende innen tetting, liming, støydemping, forsterkning og beskyttelse av bærende konstruksjoner til bygg og industri. Sika har sitt hovedkontor i Baar i Sveits og er representert med over 25.000 ansatte i over 100 land. Det norske kontoret har 50 ansatte og ligger på Lahaugmoen industriområde, nord for Oslo.

FirmaSika Norge
FylkeRogaland
Søknadsfrist08.11.2020

Vi vokser kraftig og søker en engasjert og ambisiøs distriktssjef for forhandler- og proffmarkedet i Rogaland.

Sika, Casco, Schönox og Sarnafil er velkjente varemerker i selskapet Sika Norge AS, og leverer et bredt sortiment av markedsledende produkter.

Vi vokser kraftig og søker en engasjert og ambisiøs distriktssjef for forhandler- og proffmarkedet i Rogaland. Hos oss får du en spennende stilling i et internasjonalt konsern, og du får arbeide med utfordrende og selvstendige oppgaver for å bidra til at vi når fram til nye og eksisterende kunder med våre produkter og løsninger. Du får store muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom ditt samarbeid med kollegaer i inn- og utland. Sika tilbyr gode pensjons- og forsikringsordninger, firmabil mm.

Som distriktssjef får du resultatansvar for egen kundeportefølje i henhold til budsjett, og skal videreutvikle og styrke etablerte kunderelasjoner i distriktet. Hos våre kunder, i byggevarehus og butikker, skal du arbeide med sortimentsoptimalisering, oppsalg, mersalg, eksponering, butikkombygging etc. Du skal også arbeide med kursing av butikkenes ansatte og bidra til økt kvalitet og kompetanse hos butikkens kunder.

Vi søker en nøyaktig, strukturert og selvgående medarbeider, med stor gjennomføringsevne og et brennende ønske om å lykkes. Du må ha utdanning og/eller praktisk erfaring innen byggevare eller faghandel. Erfaring med salg til byggevare / faghandel, gjør-det-selv og proff er ønskelig. Lyst og evne til å skape resultater, samt god forretningsmessig forståelse er viktige egenskaper for å lykkes.

ARBEIDSOMRÅDER:

 • utarbeide, gjennomføre og følge opp budsjett og handlingsplan for kundene i distrikt Rogaland
 • opparbeide kunnskap om kundenes behov
 • introdusere nye produkter og løsninger, og initiere og gjennomføre produkt demonstrasjoner, opplæring og kurs
 • byggeplassbesøk med reklamasjonshåndtering og brukerrådgiving
 • kunderådgiving salgsmessig og teknisk
 • arrangere og delta på aktuelle messer og kundesamlinger

VI SØKER DEG SOM:

 • har bakgrunn fra byggevare / faghandel og dokumentert salgserfaring
 • har driv, handlekraft og pågangsmot, og ser muligheter heller enn begrensinger
 • er pålitelig, etterrettelig, arbeider effektivt, ryddig og strukturert, og skaper tillit hos kunder og samarbeidspartnere
 • har bosted i eget distrikt
 • kommuniserer tydelig og sikkert på norsk (skriftlig og muntlig), og kan snakke engelsk
 • er fortrolig med PC/CRM som arbeidsverktøy og forstår betydningen av god og nøyaktig rapportering
 • har førerkort klasse B

I tillegg til å laste opp CV når du søker, ber vi om at du også legger ved ditt søknadsbrev. I dette skriver du hva ditt viktigste bidrag til den videre utviklingen av Sika Norge vil være. Vi etterspør dokumentasjon på gjennomført relevant utdanning og erfaring fra kandidater som går videre i prosessen.

Søknader behandles fortløpende.

Hjemmesider: www.sika.no - www.schonox.no - www.casco.no

Ved spørsmål, kontakt vår rådgiver i Impact:

Stig Solberg
DNV GL Sertifisert Senior Rekrutteringskonsulent
ss@impact.no
+47 91635552

Søk stilling

Vis flere stillinger: