Distriktssjef Østlandet

Lyngson AS er en del av Lyngson-konsernet (Lyngson Group) og er en av de ledende aktørene i det norske markedet innen radiatorer, konvektorer og varmetak for vannbåren varme. I Norge er vi 12 ansatte med hovedkontor på Fornebu i Bærum. Vårt stadig voksende sortiment av panelradiatorer, takpaneler, ribberør og listradiatorer blir utviklet og produsert på vår flotte fabrikk i Latvia. Lyngson er også ene-leverandør for flere ledende europeiske produsenter av konvektorer og designradiatorer. Med kombinasjonen av lagerførte varer og ordrestyrt produksjon leverer Lyngson radiatorer med kort leveringstid gjennom et velprøvet og solid distribusjonssystem, uansett ordrestørrelse. Vi har også bred erfaring innen utvikling og produksjon av skreddersydde, prosjekttilpassede radiatorer og konvektorer.
For mer informasjon om oss og våre produkter, se lyngson.no.

Firma Lyngson
FylkeFlere fylker, Akershus, Oslo
StedLysaker / Østlandet
Søknadsfrist06.05.2019

Distriktssjef Østlandet

Selvstendig - Resultatbevisst – Relasjonsbygger

Din hovedoppgave er å øke salget og lønnsomheten av Lyngsons produktportefølje primært i Hedmark, Oppland, Østfold og Akershus Nord/Øst. Det er en meget selvstendig stilling. Du har muligheten til å fremme innovative ideer og ha stor påvirkning på egen jobbhverdag, med oppmøte på Fornebu omtrent en dag i uken. Dette er en operativ jobb hvor du er ute på farten for å møte kunder mesteparten av tiden, så du bør være glad i å kjøre bil.

Du jobber mot langsiktig relasjonsbygging i bransjen gjennom aktivt salgsarbeid overfor rørentre-prenører, rørgrossister, arkitekter, konsulenter og deres byggeprosjekter. Du vil være rådgiver for våre kunder og gi kvalifisert veiledning spesielt på teknisk nivå.

Du vil videre ha ansvaret for planlegging, koordinering og gjennomføring av besøk, avholdelse av kurs/ infomøter, teknisk opplæring og messer i samarbeid med kunder, kontaktpersoner og samarbeids-partnere. Stillingen innebærer anslagsvis 20-30 overnattinger i året, og du vil rapportere til Daglig Leder.

Dine kvalifikasjoner og egenskaper

Vi søker etter deg som har VVS teknisk kompetanse. Det er fint om du har erfaring med oppsøkende salgsarbeid, gjerne fra VVS-bransjen eller andre tilstøtende bransjer, men det er ikke et krav. Du har gjerne erfaring med kalkulasjon eller har gode matematikk-kunnskaper. Du tar gjerne initiativ, er selvgående og får gjerne gjennomslag for ideer og planer.

Du er videre:

  • Effektiv, resultat- og løsningsorientert på en strukturert måte
  • Positiv, stabil og pålitelig med en god vurderingsevne
  • God på kommunikasjon, samarbeider godt med alle og evner å bygge og utvikle relasjoner/nettverk
  • Fortrolig med bruk av PC som arbeids- og presentasjonsverktøy.

Vi kan tilby deg

En meget spennende, trygg og utviklende jobb hos en sterk merkevareleverandør og markedsleder.

Du vil arbeide sammen med engasjerte og kvalifiserte kollegaer i en oversiktlig organisasjon med gode beslutningsprosesser og et godt arbeidsmiljø. Du vil få en bred kontaktflate med gode påvirknings- og utviklingsmuligheter. Konkurransedyktige betingelser.

For nærmere opplysninger om stillingen kontakt vår rådgiver Pernille K. Snustad-Setsaas, Setsaas Consulting på 458 13 681 eller daglig leder Lars T. Heggebø, Lyngson AS på 901 89 545.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Vi imøteser din CV og søknad her

Søknadsfrist: 6. mai 2019.

Vis flere stillinger: