Distriktsleder - Tromsø

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfrist07.12.2018

Vil du representere COWI i det lokale markedet, bygge og utvikle kunderelasjoner, og være en samlende leder på vårt kontor lokalt? Vi lyser nå ut en spennende markedsfokusert distriktslederrolle til vårt kontor i Tromsø!

DU IDENTIFISERER MULIGHETENE I MARKEDET

Som Distriktsleder i COWI vil du være vår representant i ditt lokale marked, og bidra med innspill til divisjonenes strategi og handlingsplaner lokalt. Rollen rapporterer til Senior Markedsdirektør.

Du har ansvar for å koordinere møter og aktiviteter knyttet til kunder og marked, og for å initiere aktiviteter rettet mot universiteter og høgskoler. Du vil også få muligheten til å være kundeansvarlig for utvalgte kunder, og du vil spille en svært sentral rolle for at COWI skal oppnå en større markedsposisjon og synlighet i det lokale markedet.

DU BIDRAR TIL GODT SAMARBEID OG ARBEIDSMILJØ PÅ KONTORET

For at kontoret skal fungere optimalt, både faglig, praktisk og sosialt, vil du ha ansvar for å dele informasjon om relevante saker på kontoret, og for å opprettholde og bidra til et godt arbeidsmiljø.

I samarbeid med FM og linjeledelsen vil du sørge for god kontordrift, kontorsikkerhet, og gode løsninger til plassering av medarbeiderne våre. I tillegg vil du være et kontaktpunkt eventuelle tverrdivisjonale grupper på kontoret.

Vi ser etter deg som

  • er en god relasjonsbygger med teft for nye markedsmuligheter i rådgiverbransjen
  • har god kunnskap om COWIs tjenestespekter
  • har en samarbeidsorientert lederstil og god evne til å koordinere

Søknadsfrist: 07.12.2018

Arbeidssted: Tromsø

Kontaktperson: Kirsti Engebretsen Larssen (Senior Markedsdirektør), e-post: KLA@cowi.com, tlf: +47 922 32 122.

Søk stilling

Vis flere stillinger: