Distriktsansvarlig prosjekt Nord-Norge

Asak Miljøstein er Norges ledende leverandør av utemiljøprodukter i betong med avdelinger og fabrikker i Bodø, Stjørdal, Kristiansand, Hønefoss og Fetsund. Produktspekteret består av sterke merkevarer innenfor belegningsstein, heller, mur, blokkprodukter og tilbehør i form av utelys, fugesand, overflatedrenering m.m. Til prosjektmarkedet leveres bl.a. Verti-Block støttemur, permeable dekker og gangbaneheller med NOx-reduserende overflate. Asak Miljøsteins har hovedkontor på Olavsgaard utenfor Oslo og hadde i 2017 en omsetning på 223 MNOK.

Firma Asak Miljøstein
FylkeNordland
StedBodø
Søknadsfrist03.12.2018

Asak Miljøstein søker distriktsansvarlig for Nord-Norge for videre utvikling av vår ledende markedsposisjon i prosjektmarkedet.

Oppgaver vil være

  • Salg til aktører i prosjektmarkedet
  • Bearbeiding av arkitekter og rådgivende ingeniører
  • Identifisere og følge opp prosjekter overfor involverte parter
  • Introduksjon av nye produkter, konsepter og løsninger i markedet

Arbeidssted vil være knyttet til Nordland Betong AS i Bodø, som er en av Asak Miljøsteins eierbedrifter.

Stillingen medfører reisevirksomhet i hele regionen.

Vi søker en selvstendig, løsningsorientert relasjonsbygger med gjennomføringskraft og resultatfokus. Gode samarbeidsegenskaper er viktig inn mot resten av Asak Miljøsteins landsdekkende salgsteam og ut mot kunder og forbindelser. Prosjektsalg krever også evne til å arbeide strukturert og langsiktig. Du bør like å banke på nye dører og utvikle relasjoner.

Solid salgserfaring, gjerne fra prosjektsalg, og kunnskap om bygg- og anleggsbransjen vil være en fordel. Erfaring fra bruk av CRM og dataverktøy vil være nyttig. Har du teknisk/byggteknisk utdannelse kommer det godt med.

Våre markedsområder i bransjen er i stor utvikling og dette vil være en spennende jobb innenfor innovativ norskeid byggevareindustri.

Send oss en søknad innen 3. desember til tor.ivar.riise@asak.no

Har du spørsmål til stillingen, ta kontakt med Tor Ivar Riise, Asak Miljøstein, tlf 975 19432.

Vis flere stillinger: