Disiplinleder og prosjektingeniører innen vann- og frostsikring i tunnelprosjekter

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeOslo
Søknadsfrist21.05.2018

Vil du bli en del av vårt verdensledende tunnelmiljø – og få en nøkkelrolle i utviklingen av fremtidens løsninger for vann- og frostsikring i norske tunnelprosjekter?

Nå søker vi disiplinledere og prosjektingeniører med erfaring fra prosjektering av vann- og frostsikring i tunneler.

DU FÅR EN SENTRAL ROLLE I NORSKE TUNNELPROSJEKTER MED MULIGHET TIL Å UTVIKLE DIN KOMPETANSE I ET VERDENSLEDENDE FAGMILJØ

Hos oss får stor du stor bestemmelsesrett over egen kompetanseutvikling innen fag, marked og ledelse, og som disiplinleder med spesiell fokus på vann- og frostsikring vil du bli gitt en nøkkelposisjon i våre tunneloppdrag.

Gjennom vårt globale COWI-samarbeide kan vi også tilby deg deltagelse i våre spennende tunnelprosjekter verden over.

I tillegg til å få en sentral rolle i våre tunnelprosjekter, blir du også en del av vårt bransjeledende fagmiljø innen konstruksjonsteknikk, veg- og VA-teknikk.

BLI EN DEL AV VÅRT TEAM MED VERDENSLEDENDE TUNNELINGENIØRER

Vi legger sterk vekt på faglig kvalitet, godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med hverandre.

Som en av verdens største rådgivere innen tunnelprosjektering med 450 dedikerte tunnelingeniører, jobber vi i over 30 land og har privilegiet av å gjennomføre noen av verdens mest komplekse og prestisjefylte tunneloppdrag.

I Norge er vi nå engasjert flere store og spennende tunnelprosjekter inkludert Fornebubanen, Follobanen og en rekke tunneloppdrag for Statens vegvesen.

Globalt jobber vi med en rekke ikoniske og prestisjefylte prosjekter, inkludert E4 The Stockholm bypass/Förbifart Stockholm, Femern-forbindelsen (verdens lengste senketunnel mellom Danmark og Tyskland), KAAR-prosjektet i Saudi-Arabia, Red line Metro i Qatar og Chittagong Tunnel i Bangladesh.

DU ER OPPTATT AV UTVIKLING, KUNNSKAPSDELING OG SIKKERHET

Du har god kjennskap til offentlige retningslinjer for tunnelprosjektering og har erfaring med prosjektering av vann- og frostsikring i tunneler. Vi forventer at du har høyere teknisk utdannelse, og minimum fem års relevant erfaring fra tunnelprosjekter.

I tillegg kan du gjenkjenne deg i flere av følgende utsagn:

  • Du har gode egenskaper når det kommer til å veilede medarbeidere, samarbeide flerfaglig, samt god prosess- og helhetsforståelse.
  • Du er opptatt av å kontinuerlig utvikle deg, og gjennom din fagkompetanse bidra til å skape gode helhetlige og fremtidsrettede løsninger.
  • Du er nysgjerrig, tilegner deg ny kunnskap raskt og trives med å dele den.
  • Du trives med å arbeidsoppgaver som har høy faglig kompleksitet.
  • Du er initiativrik og trives med ansvar.
  • Du er opptatt av kvalitet i leveranser og jobber strukturert.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Søknadsfrist: 21.05.2018

Arbeidssted: Oslo

Kontaktpersoner: Frode Wiggen, Avdelingssjef Veg, Tlf: 90 63 10 56

Søk stilling

Vis flere stillinger: