Disiplinleder innen Brannsikkerhet for Bygninger, Oslo, Fredrikstad eller Drammen

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeØstfold, Oslo, Buskerud
StedOslo, evt. Fredrikstad eller Drammen
Søknadsfrist11.03.2018

Vil du utvikle deg innen ledelse og fag? Våre ingeniører jobber på Norges mest komplekse prestisjeprosjekter, som Regjeringskvartalet, Politiets nasjonale beredskapssenter, Evenes kampflybase, Fornebubanen og nye sykehus landet rundt.

Nå søker vi disiplinledere innen Brannsikkerhet til vår avdeling for Bygninger – Er du klar for nye utfordringer? Så les mer her.

FÅ LEDERANSVAR FOR SPENNENDE OPPDRAG INNEN BRANNSIKKERHET

Ønsker du større lederansvar i store prosjekter, så er det deg vi leter etter. Som disiplinleder får du ansvar for komplekse prosjekteringsoppgaver innenfor brannsikring. Din rolle er viktig for å lede og utvikle prosjektmedarbeidere innen ditt fag, samt sikre god tverrfaglig samhandling i prosjektene. I tillegg forventes det at du kan lede tilbudsprosesser og fungere som assisterende prosjektleder/oppdragsleder for store komplekse oppdrag.

COWI har ett av Norges ledende fagmiljø innen brannsikring. Vårt brannsikringsteam planlegger komplett brannsikkerhet med prosjektering av tiltak innen alle fagdisipliner. Vi har sentral godkjenning for høyeste tiltaksklasse og kan foreta brannteknisk prosjektering av alternative løsninger ved analyse. Det gir frihet i utformingen av bygninger og ivaretar arkitektoniske og praktiske behov.

Hos oss vil du få jobbe med varierte oppdrag innen helsebygg, flyplasser, datasentre, undervisningsbygg, næringsbygg og industrianlegg. Vi vektlegger faglig kvalitet, godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med hverandre høyt. Med et stor spenn i prosjekter både i størrelse og faglig innhold vil du hos oss finne meget gode muligheter til å jobbe med spennende og faglig utfordrende oppgaver sammen andre dyktige kollegaer.

DU BEVARER OVERBLIKKET OG DELER KUNNSKAP

Du har minst fem års bransjeerfaring og kompetanse innen brannprosjektering. Vi forutsetter at du har en mastergrad eller er sivilingeniør. Det kan også være at du er branningeniør, og alternativt har du en bachelorgrad med spesialisering innenfor brannsikkerhet.

Du kjenner deg igjen i flere av følgende utsagn:

  • Du har evne til å veilede prosjektmedarbeidere, tilrettelegge for flerfaglige samarbeid samt prosess- og helhetsforståelse.
  • Du har interesse for prosjekt-/oppdragsledelse, og forstår at lede flerfaglige oppdrag.
  • Du motiveres av å jobbe tett opp mot marked og kunder, og du er relasjonsskapende.
  • Du er en aktiv relasjonsbygger og har evne til at gripe muligheter for nye oppdrag.
  • Du er selvstendig og initiativrik og du ønsker at bidra til utviklingen i teamet og i divisjonen.

Vi er ute etter deg som er liker å utvikle deg selv og andre, er nysgjerrig på ny kunnskap og er en pådriver for å dele kunnskap med resten av teamet. I tillegg er du strukturert, har høy arbeidskapasitet og god prosesskompetanse. Det må påregnes noe reising i jobben.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Søknadsfrist: 11.03.2018

Arbeidssted: Oslo, Hasle/Løren

Kontaktperson: Tommy Lundegaard, seksjonsleder, tlf.: 977 11 022

Søk stilling

Vis flere stillinger: