Direktør forretningsområde Asfalt

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 32 milliarder kroner, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har 1 100 ansatte og omsetter for 4,7 mrd. (2017).

FirmaVeidekke Industri
FylkeOslo
Søknadsfrist06.01.2019

Veidekke Industri søker etter en leder for forretningsområde Asfalt med ansvaret for videreutvikling og implementering av strategi for produksjon og utlegging. Direktør Asfalt er en del av ledergruppen i Veidekke Industri. Dette er en sentral og spennende rolle for målbevisste ledere som er opptatt av å skape resultater i samarbeid med og gjennom andre. Som leder for forretningsområdet vil du ha fullt resultatansvar og ansvaret for at alle leveranser skjer i henhold til kvalitet- og sikkerhetskrav og selskapets etiske regelverk. Du skal videreutvikle en kundeorientert virksomhet og bidra til lønnsomhet på en sikker og bærekraftig måte.

Vi har virksomhet i hele landet, så reisevirksomhet må påregnes. Stillingen rapporterer til konserndirektør Industri.

Du har solid ledererfaring fra operative virksomheter hvor logistikk og produksjon er sentrale elementer i verdikjeden. Videre er du en utpreget lagspiller, som er vant med strategiske vurderinger og er sterk på planlegging av kortsiktige og langsiktige mål. Vår leder skal drive utviklingen av forretningsområdet, på lag med virksomheten, for å sikre optimal drift. Det blir viktig å være tett på driften og i forkant av utfordringer samtidig som du har et overordnet perspektiv på forretningen.

Du trives i et uformelt miljø og søker å få det beste ut av dine medarbeidere gjennom motivasjon og tilrettelegging.

Som leder i Veidekke kan du identifisere deg med selskapets verdier; Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende.

Vi tilbyr en utfordrende lederstilling i et solid og spennende konsern. Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, med mulighet for medeierskap i selskapet gjennom vårt aksjeprogram - noe som bidrar til en unik og samlende bedriftskultur.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om nødvendig også overfor oppdragsgiver.

Kontaktpersoner i Detektor Executive Search:

Bjørn-Olav Høksnes
Senior Konsulent
bjorn-olav@detek.no
+4795229577

Tor Kristiansen
Managing Partner
tor@detek.no
+4792620773

Søk stilling

Vis flere stillinger: