Direktør Entreprenør

Firesafe AS ble etablert i Norge i 1981, og er i dag en totalleverandør i Norden innen brannsikring. Selskapet har flere avdelingskontorer i Norge, samt datterselskap i Sverige, Danmark og Finland. Konsernet har totalt 660 medarbeidere og forventet omsetning for 2018 er ca. 850 MNOK. Hovedkontoret ligger på Lørenskog utenfor Oslo. Firesafe AS (Norge) dekker hele landet med selvstendige avdelingskontorer i de store byene og i de fleste fylker. Den norske organisasjonen har fire forretningsområder; entreprenørvirksomhet, brannteknisk rådgivningsenhet, kontroll og service, og produktsalg. Totalt omsetter Firesafe AS (Norge) for ca 480 MNOK, og har totalt 400 medarbeidere, hvorav 280 medarbeidere i entreprenørvirksomheten. Entreprenørvirksomheten omsetter for ca. 330 MNOK. Firesafe har opplevd en sterk vekst de siste årene, og ønsker å styrke sin ledergruppe med en direktør for forretningsområdet Entreprenør. For mer informasjon om selskapet se www.firesafe.no

Firma Firesafe
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Forretningsområdet Entreprenør tilbyr et bredt spekter av utførende tjenester innen brannsikring og står for en vesentlig del av verdiskapningen i Firesafe. Direktør for forretningsområdet Entreprenør er en sentral rolle i videreutviklingen av Firesafe. Du skal bidra til lønnsom vekst gjennom å lede og inspirere 12 avdelinger i Norge med 280 dyktige medarbeidere. Sentralt i arbeidet er å videreutvikle kompetansen og styringssystemene i organisasjonen. Du vil samhandle med administrerende direktør om utviklingen av selskapet, samt jobbe tett med alle lederne i selskapet om felles prosjekter og forretningsutvikling. Stillingen rapporterer til administrerende direktør.

Stillingens hovedinnhold:

  • Sette strategisk retning og prioriteringer
  • Forretningsutvikling, lede arbeidet med nøkkelkunder og identifisere nye markeder
  • Videreutvikle organisasjonen med tilhørende kompetanse
  • Lede avdelingslederne i forretningsområdet Entreprenør
  • Rekruttere, motivere og utvikle avdelingsledere
  • Økonomistyring
  • Definere behov og videreutvikle styringssystemer

Vi ser etter deg som har solid ledererfaring og god teknisk forståelse for bygg- og anleggsbransjen. Du har høyere utdanning innen økonomi og/eller ingeniørfag, fortrinnsvis på masternivå. Du bør være byggteknisk interessert og motivert av jobbe i et teknisk fagmiljø, kombinert med sterk forretningsforståelse og kommersielt driv. Som person er du resultatorientert med høy arbeidskapasitet, viser mye initiativ og evne til å levere. Din lederstil er tydelig og involverende, med evne til å utvikle, motivere og lede høyt fagkompetente medarbeidere i et kommersielt miljø.

Som direktør for forretningsområdet Entreprenør vil du få muligheten til å være med på å utvikle et selskap i vekst, og effektivisere og utvikle arbeidsmetoder og kompetanse i ett markedsledende selskap. Du vil ha stor påvirkningsmulighet, og ditt arbeid skal sette tydelige preg på den videre utviklingen av selskapet.

Eventuelle spørsmål kan rettes til Visindi ved Monica Strysse, tlf. 971 00 769 eller Jenny Homme, tlf. 916 56 102 eller. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: