Dette skjer på Vei og Anlegg 2018

Onsdag 2. mai starter Vei og Anlegg 2018 på X Meeting Point på Hellerudsletta. Det forventes 25.000 besøkende – og det legges opp til en rekke aktiviteter på arrangementet.

Her vil du finne en oversikt av hva som skjer på messeområdet (vil kontinuerlig bli oppdatert):

* På stand nr. Hd7, Relekta AS
Relekta utfører demo av produkter spesielt egnet for vei- og anleggsbransjen hver dag under messedagene. Her kan du blant annet få demo av:
- Orion 95+, universalfett
- Orion 870, girolje

* Hella Maskin vil ha en traktorpullere utstilt på sin stand hele uken. Blower Power klarte tredjeplass i forrige EM og er en populær ekvipasje på Sør-vestlandet. Hella Maskin planlegger å starte enheten en gang på fredag og en gang på lørdag. – begge dager klokken 13.00. Hella Maskin finer du på stand C26.

* Norgeodesi AS holder onsdag 2.mai til fredag 4. mai følgende gratis kurs:
13.00-13.45 3D-skanning og databehandling med Trimble SX10 Skanning Totalstasjon.
15.00-15.45 Bruk av GPS for entreprenører - innmåling, utsetting og dataleveranser.
Sted: Kursene er i telt på utestand F6 v/inngangen til messehall

* - Lurer du på noe angående utslippsfrie anleggsmaskiner eller hvordan du kan søke om Enova-tilskudd? Fredag mellom klokken 12 og 14 har du mulighet til å få svar på alle dine spørsmål fra konsulent Nils Olav Haukaas sammen med Merete Knain fra Enova (sted: 2. etasje i Nasta teltet). Hos Nasta kan du også prøvekjøre deres Hitachi-simulator og bli med i trekningen av en EX8000 Hitachi gullmodell. For de minste: Barna kan motta et gratis aktivitetshefte, tegne en tegning, poste det hos Hitachoo på Facebook og bli med i trekningen av en overraskelsessekk med masse Hitachoo-gaver. Du kan også ta et bilde i Instagramrammen i Nasta Driver loungen - #nastadriver og de trekker en vinner fredag, lørdag og søndag som vinner hver sin overraskelseskoffert. Vinni og Pekka signerer sin splitter nye bok: «Rett skal være rett» alle dager inne i Nasta teltet.

Hitachoo steker sine fiskepinner følgende tidspunkt:
Onsdag 2. mai - tenker steking fra klokken 13-17
Torsdag 3. mai - tenker steking fra klokken 13-17
Fredag 4. mai - steking fra klokken 12-18
Lørdag 5. mai - steking hele åpningstiden 10-18
Søndag 6. mai - hele dagen 10-15