Daglig Leder i Johs Alsaker eftf. Geirmund Kaland (til venstre) og Bent Kærsgaard, daglig Leder i Kærsgaard.

Dansk stålleverandør slår gjennom i Norge

Danske Kærsgaard har inngått en langsiktig avtale med smed og stålentreprenør Johs. Alsaker eftf. fra Bergen, og gjør dermed sitt internasjonale gjennombrudd i Norge.

Det skriver sektorekspert Malthe Slemming ved den danske ambassaden i en pressemelding mandag.

Samarbeidet innebærer at Johs. Alsaker eftf. skal ha en eksklusiv rett til å markedsføre, produsere og montere altansystemet Upfront Solutions i Hordaland og i Sogn og Fjordane.

– Vi viste fra start at det måtte være gode muligheter for Upfront i Norge. Blant annet gir systemet mulighet for designmessig tilpasning til alle typer fasader, og et spesialdesignet avvanningssystem gir valgfri plassering av nedløp, sier administrerende direktør Bent Kærsgaard i Kærsgaard.

Alsaker blir med denne avtalen første lisenstaker for Upfront-altaner utenfor Danmark, heter det i pressemeldingen.

– Rehabiliteringsmarkedet er et voksende og spennende markedet. Vi har i Norge et stort antall eldre borettslag som står foran større rehabiliteringer. Spesielt gjelder dette endring av fasader, utskifting av altaner samt installasjon av heiser og nye trappeganger. Med Upfront altaner i vårt sortiment har vi en unik løsning som er prisgunstig og samtidig har et praktisk og flott design. Geirmund Kaland, daglig leder i Johs. Alsaker eftf. i pressemeldingen.