Daglig leder

Taktekker Frantzen Eftf. AS er en 90 år gammel familiebedrift med hovedvirke innen blikkenslagerarbeid og taktekking. Lang erfaring, høy kvalitet og utmerket service har gitt oss mange fornøyde kunder samt gode referanser gjennom årene. Vi har flyttet fra gamle, ærverdige Stølegaten til langt større og mer egnede lokaler i Øvre Ervik. Vi er i dag 19 ansatte som utfører omkring 500 oppdrag i året. Alt fra de største takarbeid til de minste rehabiliteringsoppdrag.

FirmaTaktekker Frantzen Eftf.
FylkeHordaland
StedØvre Ervik
Søknadsfrist29.09.2019

Taktekker Frantzen Eftf. AS er et selskap hvor service, seriøsitet, kompetanse og kvalitet gjennomsyrer alt vi foretar oss. Dette gjenspeiles i et stort antall fornøyde kunder som stadig vender tilbake.

Vi jakter nå etter en samhandlingsorientert og motiverende daglig leder, som er klar for å ta en sentral og viktig rolle i den videre utviklingen av selskapet.

Daglig leder skal videreutvikle strategier i samråd med styret, og skal tilrettelegge daglige rutiner på en slik måte at samtlige involverte ivaretas på best mulig måte. Det er viktig at du evner å skape gode relasjoner og at du ser markedsmulighetene. Taktekker Frantzen er opptatt av å ivareta sine ansatte. Fokus på utvikling, kompetanse og trivsel i organisasjonen er viktig.

Vi ønsker at du har utdanning og erfaring fra byggebransjen. Du må ha gode lederegenskaper, og ha erfaring som leder på operativt og strategisk nivå. Vi ser etter deg som evner å gjøre andre flinke. Som person er du beslutningsdyktig, strukturert og målbevisst, med stor grad av gjennomføringskraft. Arbeidsmiljøet i selskapet er meget godt. Det er viktig at denne kulturen blir videreført.

Hos oss får du mulighet til å påvirke den videre utviklingen av et solid selskap som har vært i markedet i mange år, og som har et godt omdømme. Vi er foroverlente og har fokus på digitalisering. For tiden har vi flere interessante og komplekse prosjekter på gang.

Høres dette spennende ut?

Ta kontakt med en av våre rådgivere hos Headvisor; Bjørn Horne (91161390) eller Janne Siri Horne (90721164) for en uformell prat.

Kortfattet søknad med CV sendes snarest og innen 29.09.2019. Alle spørsmål til våre rådgivere blir behandlet fortrolig inntil annet er avtalt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: