Daglig leder

Heisleverandørenes Landsforening - HLF er bransjeforeningen for heisleverandører i Norge. Foreningen har seks medlemsbedrifter som omsetter for 1,7 mrd. HLF er en bransjeorganisasjon i Nelfo, en landsforening i Næringslivets Hovedorganisasjon - NHO.

Nelfo er en landsforening i NHO med 1600 medlemsbedrifter innenfor el- og it-området med til sammen 26.000 ansatte. Nelfo arbeider primært innenfor næringspolitikk og arbeidsgiverspørsmål, herunder tariffsaker og generell medlemsservice overfor medlemmene. Nelfo er lokalisert på Majorstuen i tidsriktige og moderne lokaler.

FirmaHeisleverandørenes Landsforening / Nelfo
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Nelfo søker etter daglig leder i halv stilling for ledelse av HLF og halv stilling i Nelfo for å arbeide med næringspolitiske spørsmål og videreutvikling av interessegrupper.

Nelfos næringspolitiske arbeid bidrar til å danne beslutningsgrunnlag i politiske prosesser, som igjen danner rammebetingelser for medlemsbedrifter samt økt lønnsomhet og nye markedsområder.

Nåværende leder går av med pensjon, og i den forbindelse søker vi etter en engasjert og samfunnsinteressert daglig leder som ønsker å arbeide i skjæringspunktet mellom næringsliv og politikk. Daglig leder vil drifte bransjeorganisasjonen og være aktiv i forbindelse med tariffmessige forhold samt engasjert i forhold til utvikling av regelverk for heisfaget. Daglig leder rapporterer til styret i HLF som består av representanter fra medlemsbedriftene. Stillingen vil innebære utstrakt kontakt med medlemsbedriftene samt andre interessenter innen næringsliv og politikk.

Vi tror rett kandidat har ledererfaring fra næringsliv og/eller organisasjonsarbeid, gjerne med høyere teknisk utdanning.

Vi tilbyr konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser, etter nærmere avtale.

For ytterligere informasjon, ta kontakt med partner Arne Gunnar Dokken i Amrop Delphi, tlf. 900 46 689.

For å søke på stillingen gå inn på www.amropdelphi.no. Søknad med CV merket 26101.

Alle søknader og henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Vis flere stillinger: