Daglig leder

Bygg og Ventilasjon holder til på Toppemyr i Åsane utenfor Bergen. Utgangspunktet var tradisjonelt kobber- og blikkenslagerarbeid. Fra vi startet i 1982 har vi utviklet et bredt kompetansegrunnlag innen forretningsområdene: blikkenslager, ventilasjon og produksjon til offshore og landbasert industri. Vi arbeider med det meste innen platearbeid i metall som produksjon av innredning til båter, deler til skipsmotorer og generatorer, fasadesystemer til bygg etc. BOV omfatter et verkstedlokale på 2400 kvadratmeter og er i stadig vekst. I 2014 vil omsetningen være ca. 85 millioner med gode resultater, takket være våre 92 ansatte og syv lærlinger.

BOV representerer soliditet og jakt på utfordringer. For mer informasjon se: www.bov.no

FirmaBygg og Ventilasjon
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist12.10.2014

Som Daglig leder i Bygg og Ventilasjon AS får du et overordnet ansvar for utvikling og drift av en solid, stolt og kunnskapsrik familieeid bedrift. Gjennom tydelig ledelse skal du ivareta, utvikle og motivere våre ansatte for å skape gode resultater i et spennende marked.

Vi søker deg som har relevant høyere utdanning og solid ledererfaring. Din økonomiske og tekniske forståelse gjør at du evner å se helheten i BOV, avdelingenes unike potensiale og mulige synergier mellom dem. Du er en fremtidsrettet leder, som bygger gode forretningsrelasjoner internt så vel som eksternt. Med god kommunikasjon og effektivt lagspill skaper du engasjement og arbeidsglede samtidig som du kontinuerlig jakter på muligheter til forbedring.

Vi tilbyr en spennende lederjobb i en tradisjonsrik og fremtidsrettet bedrift som legger vekt på faglige utfordringer i nært samarbeid med våre kunder. Du vil samarbeide tett med styret, samtidig som du får et godt spillerom til å påvirke vår bedrifts videre utvikling.

For mer informasjon kontakt Mercuri Urval ved Gro Reinertsen, tlf. 975 59 058 eller Hege Rødland, tlf. 975 59 053. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest og senest innen 12.10.14. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Vis flere stillinger: