Daglig Leder til entreprenørselskap

Det handler om å knytte de rette menneskene og virksomhetene sammen. Å kjenne våre oppdragsgiveres behov, kultur og strategiske retning. Og å finne, tiltrekke og rekruttere akkurat de menneskene som bidrar til å bygge virksomheten videre. Det er vårt oppdrag. Innsikt og forståelse, det er kjernen i vår kompetanse.

Firma Orion Search for oppdragsgiver
FylkeOslo, Akershus
Søknadsfristsnarest

Er du en dreven leder med et ønske om å drifte og videreutvikle et solid entreprenørselskap?

På vegne av vår oppdragsgiver i entreprenørbransjen søker vi en engasjert og dreven daglig leder. Selskapet holder til i Oslo/Akershus og er en totalentreprenør i byggebransjen. De kan vise til gode referanser både innen privat og offentlig sektor, og med solide rammeavtaler og høyt kvalifisert personell har selskapet godt potensialet for vekst.

Som daglig leder vil du være ansvarlig for all operasjonell daglig drift og utvikling av bedriften i henhold til strategi.

Viktige ansvarsområder og arbeidsoppgaver i stillingen vil være:

  • Daglig ledelse for de ansatte i organisasjonen
  • Økonomistyring, herunder budsjett- og resultatansvar
  • Utarbeidelse av strategi, budsjett og handlingsplaner
  • Sikre lønnsomhet og støtte anleggsledere og prosjektledere i prosjektgjennomføringen.
  • Sikre gode rutiner og arbeidsprosesser
  • Hovedansvar for kommunikasjon og oppfølging av eksisterende samarbeidspartnere samt etablering av nye.
  • Salg og markedsføring
  • HMS ansvar
  • Overordnet ansvar for kalkulasjon og anbudsutarbeidelse

Dette tror vi er deg:

Vi ønsker primært kandidater med høyere utdannelse, gjerne byggingeniør eller lignende. Erfaring fra daglig ledelse i et entreprenørselskap er ønskelig, men vi er også åpne for å vurdere kandidater som har hatt tilsvarende roller i større organisasjoner. Gode analytisk egenskaper og økonomisk forståelse, kombinert med forretningsmessig orientering er avgjørende. Teknisk kompetanse vil også være naturlig.

Ny Daglig Leder vil komme inn i en spennende stilling, og vil ha muligheten til å påvirke hele organisasjonen. Vi ønsker derfor en leder med ambisjoner og drivkraft, som kan være med å løfte og videreutvikle organisasjonen, men samtidig opprettholde den gode og sunne driftskulturen som finnes i dag. Som leder er du aktiv, deltakende og inkluderende, og du innehar gode kommunikasjon- og samarbeidsegenskaper.

Ta kontakt
For nærmere informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt:
Partner/Rådgiver Svein Sørensen, tlf: 950 09 983, svein@orion.no

Rekrutteringskonsulent Thea Faye-Lund, tlf: 913 92 738, thea@orion.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: