Daglig leder til entreprenør

Sonar Search & Selection er et rekrutteringsbyrå beliggende på Helsfyr i Oslo. Sonar ble opprettet i 2005 og består i dag av 12 dedikerte rekrutterings-spesialister med mange års erfaring i å finne riktig kandidat til jobben. Vi i Sonar har som mål å levere på kvalitet, kompetanse og tilstedeværelse innen rekruttering. Dette betyr at alle våre kunder og kandidater blir ivaretatt på en trygg og profesjonell måte gjennom hele rekrutteringsprosessen.

Firma Sonar Search & Selection
FylkeAkershus
StedBærum
Søknadsfristsnarest

Vår kunde er en mindre relativt nystartet (2016) entreprenør som utvikler og gjennomfører spennende prosjekter i egen regi og for eksterne byggherrer - både bolig og næringseiendom. Selskapet ble etablert av personer med lang erfaring fra byggebransjen og stor kompetanse innen prefab betong, plass-støpt betong, tre-bygg og moduler. Man ønsket å etablere en kultur som er tilpasset tiden hvor det benyttes bransjens beste løsninger på planlegging og gjennomføring av prosjektene. Dette bidrar til en effektivisering og bedre styring av prosjektene. BIM benyttes både til prosjektering og kalkyler. Deres mål er at hele prosjektet skal være ferdig prosjektert før byggestart. Resultatet er en svært effektiv byggeprosess og lavere kostnader som kommer kundene til gode. Administrasjonen er liten og sitter i trivelige lokaler i Bærum med kort vei til T-bane etc. Selskapet har god ordretilgang og god økonomi. De har ambisjoner om en fortsatt god vekst.

Nåværende daglig leder og gründer har et ønske om å kunne fokusere mer på prosjektene selskapet gjennomfører. Vi søker derfor etter en engasjert og ambisiøs daglig leder til å videreføre og utvikle selskapet videre. Som daglig leder i vil du ha det overordnede ansvaret for den daglige driften av selskapet, herunder personalansvar, kundeoppfølging, prosjektgjennomføring, kvalitet og HMS.

Personen vi ser etter har lengre erfaring fra byggebransjen gjerne som prosjektleder. Du har en relevant byggfaglig utdanning samt god økonomiforståelse. Du må kunne trives i et lite og uformelt miljø.

Det tilbys konkurransedyktige betingelser og muligheter for å bli medeier som innebærer man får ta del i verdiutviklingen av selskapet.

Ta kontakt med Tormod Høydahl i Sonar AS dersom du ønsker mer informasjon om stillingen.

Tormod Høydahl
Seniorpartner
toh@sonar.no
+4793066007

Søk stilling

Vis flere stillinger: