Cramo viste muskler i treningsøkt med bygg- og anleggsmaskiner

Cramo inviterte til en annerledes styrkeprøve, der gravemaskiner og lifter erstattet tradisjonelle treningsapparater. 

Medisinball-shots i nedkastrør, pull-ups hengende fra en hjullaster og trekking av hoppetusse var blant øvelsene deltakerne måtte gjennom under helgens treningsøkt hos Cramo på Alnabru.

Sammen med Kristin Holte arrangerte de en uhøytidelig og annerledes treningsøkt med utstyr man vanligvis finner på byggeplassen. Holte er en av verdens best trente kvinner og kvalifiserte seg nylig til VM i crossfit for femte gang.

– Vi vil vise at bygg- og anleggsmaskiner kan brukes på uventede måter, samtidig som vi ønsker å løfte frem treningsgleden. Derfor var det utrolig gøy å se så mange ivrige fremmøtte i maskinparken en tidlig lørdag morgen, forteller Thomas Astrup, salgs- og markedsdirektør i Cramo.

– Vi er mektig imponerte. Spesielt artig var det å se så mange råsterke damer blant deltakerne. Her var det flere av gutta som virkelig fikk bryne seg, legger han til.

Øvelsene som ble gjennomført var kjente crossfit-øvelser, tilpasset deltakernes individuelle form. Deltakerne konkurrerte to mot to, der den med best tid sammenlagt stakk av med seieren.