Cramo er sertifisert som Great Place to Work. I midten med diplom: Bjørn Melheim, administrerende direktør i Cramo Norge.

Cramo sertifisert som Great Place to Work

Nylig ble utleieselskapet Cramo en Great Place to Work (GPTW)-sertifisert bedrift.

– Cramo har jobbet målrettet med å etablere et godt arbeidsmiljø og tillitsbasert kultur i mange år . Det viser seg å være en god investering, skriver selskapet i en pressemelding.

– Dyktige medarbeidere som trives godt er en avgjørende forutsetning for å kunne realisere våre langsiktige mål om å være Norges ledende utleieselskap, forteller Bjørn Melheim, administrerende direktør i Cramo Norge.

GPTW er et globalt analyseinstitutt som hjelper bedrifter til å bli bedre arbeidsplasser. Medarbeiderundersøkelsen gjennomføres årlig og fungerer som et styringsverktøy i utviklingsarbeidet.

Cramo ble målt på en rekke påstander innenfor troverdighet, respekt, rettferdighet, stolthet og fellesskap. Hele 88 prosent av selskapets ansatte svarte på undersøkelsen.

– Det er utrolig hyggelig å se at svarprosenten er såpass høy. Det viser et stort engasjement blant ansatte. Samtidig er det gøy å oppleve at Cramo kan hevde seg mot de beste arbeidsplassene i Norge, sier Melheim.