Country Sales Manager

Ivarsson AS har i mer enn 30 år levert innovative kvalitetsprodukter til bygg. Våre viktigste produktkategorier er fasadeplater, byggeplater og takprodukter i fibersement. Vårt mål er å være den foretrukne leverandør av ventilerte fasade- og takløsninger. Fibersement er et lettvektsmateriale som passer til alle typer bygg – både til nybygg og ved renovering. Selskapet har en etablert posisjon i Norge, og har definert det norske markedet som et fremtidig vekstområde. Ivarsson AS eies av belgiske Etex Group som er representert i 45 land med 18.000 ansatte og en omsetning på ca. NOK 25 mrd. Ivarsson har 70 ansatte totalt i sin skandinaviske organisasjon og hovedkontor i Rødekro i Danmark. I den norske salgsorganisasjonen er vi i dag 7 medarbeidere. Vi har kontor på Alnabru. 

Les mer på www.ivarsson.no

Firma Mercuri Urval for Ivarsson
FylkeOslo
Søknadsfrist19.04.2015

Vi søker en operativ og salgsorientert leder som vil lede den norske organisasjonen videre. Hovedoppgaven blir å øke vårt salg gjennom beslutningstagere i større prosjekter – entreprenører, arkitekter og byggherrer, samt oppfølging og utvikling av våre forhandlere. Du vil lede og coache våre selgere og være aktivt involvert i salget. Daglig leder rapporterer til Administrerende direktør for Ivarsson AS i Danmark.

Den vi søker må kunne vise til gode salgsresultater og ha erfaring med salgsledelse. Av personlige egenskaper er vi på jakt etter pågangsmot og gjennomføringskraft, forretningssans og strategisk forståelse.

Vi tilbyr en svært selvstendig rolle hvor du vil lede og videreutvikle en organisasjon med miljøbaserte kvalitetsløsninger og en etablert kunde- og produktportefølje med stort vekstpotensial.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Ole Simensen, tlf. 975 59 087 eller Britt Røil, tlf. 975 59 090. Du kan vise interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, og senest innen 19. april. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: