Controller

GK Gruppen er en TotalTeknisk Entreprenør og Servicepartner. Vi tilbyr tekniske installasjoner og rådgivning som bidrar til betydelige energi- og miljøgevinster i kombinasjon med optimal komfort for byggets brukere. Våre løsninger er basert på ledende teknologi, inngående produktkjennskap og flere tiårs driftserfaring. GK Gruppen har en omsetning på nesten 5 milliarder kroner i året. Vi er tilstede lokalt i hele Norge, Sverige og Danmark med ca. 2900 medarbeidere.

FirmaGK Inneklima Oslo
FylkeOslo
Søknadsfrist20.12.2016

Controller med store utviklingsmuligheter!

GK har Norges fremste kompetansemiljø innen inneklima. Vil du være med på et topplag og jobbe for et bedre miljø?

Vår prosjektportefølje utvikler seg både i størrelse og kompleksitet. Dette stiller også større krav til rutiner og økonomiske oppfølgingssystemer. Vi leter i den forbindelse etter en operativ økonom som skal arbeide i nært samarbeid med operativ ledelse for å sikre økonomien i prosjektgjennomføringen. Du vil bistå linjeledelsen, spesielt i Midt-Norge, i å nå sine mål gjennom økonomisk oppfølging og veiledning. Arbeidssted er Miljøhuset på Ryen, men noe reisevirksomhet må påregnes. Vi har et meget godt arbeidsmiljø og du vil hos oss møte mange med mye erfaring, bred kompetanse og stor lidenskap for sitt fagfelt.

Arbeidsoppgaver:

  • Bistå systemavdelingen med tilrettelegging for budsjettering og regnskapsoppfølging Foreta løpende økonomisk oppfølging av prosjekter Bistå linjeledelsen med å identifisere de største avvikene iht. operative mål på avdelingsnivå, definere og prioritere tiltak, samt for å følge opp at tiltakene har ønsket effekt Bidra til personlig utvikling av ledere i avdelingene i økonomi og regnskapsforståelse

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Siviløkonom / Bachelor i økonomi og/eller relevant erfaring - nyutdannede oppfordres til å søke!

Vi kan tilby:

  • En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi
  • Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter
  • Kurs og etterutdanning
  • Miljø for og tilskudd til trening gjennom GK-Aktiv
  • Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring
  • Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold

Referanse:Controller GK Inneklima

Kontaktperson: Øivind Ågren, Økonomidirektør, 93052888

Søk stilling

Vis flere stillinger: