De nye leilighetene tilknyttet den nye tribunen på Consto Arena, får orkesterplass til eliteseriefotball. Illustrasjon: Profier ( 3050solsiden.no)

Consto tar over navnet på Mjøndalens hjemmebane - skal bygge tribune og leiligheter

Mjøndalens hjemmearena endrer navn fra Isachsen stadion til Consto Arena foran Eliteserien 2019. Consto skal også bygge en ny tribune og leiligheter tilknyttet anlegget.

F.v: Kenneth Karlsen, Hans Kristian Seterlund, hovedtrener MIF a-lag, Vegard Hansen, prosjektleder Constø Øst, Ole Herlofsen og daglig leder Consto Øst, Roger Nygård. Foto: MIF Fotball.

Mjøndalen IF Fotball signerte i dag en samarbeidsavtale med entreprenørselskapet Consto. Det inngår i avtalen at Mjøndalens hjemmearena heter Consto Arena for de neste tre sesongene, med opsjon på ytterligere år.

Avtalen er tidenes største for Mjøndalen IF. Navneendringen til Consto Arena trer i kraft den 1.1.2019.

- Samarbeidet mellom Consto og klubben har vokst seg frem de seneste årene. Vi har funnet hverandre og deler mange visjoner om fremtiden. Consto er aktive i lokalsamfunnet v å rt og vi er begge to opptatt av ytterligere vekst i fremtiden, sier daglig leder i MIF Fotball, Kenneth Karlsen i en pressemelding.

Administrerende direktør i Consto, Hans Kristian Seterlund, ser frem til å fortsette det gode samarbeidet med MIF.

- Vi har fulgt klubben på reisen til opprykk i Eliteserien. Nå vil vi følge klubben videre i den spennende fortsettelsen, sier Hans Kristian Seterlund og legger til:

- Lokal tilhørighet og levende lokalsamfunn er viktig for oss begge, og det bidrar vi med sammen gjennom denne avtalen.

Skal bygge tribune og leiligheter

Slik blir Consto Arena seende ut. Illustrasjon: Profier ( 3050solsiden.no)

I tillegg til en ny sponsoravtale ble det i dag signert to kontrakter knyttet til byggeprosjektet 3050 Solsiden.

- Den ene kontrakten ble inngått mellom MIF Fotball og Consto, og innbefatter utbygging av klubbens lokaler og tribune på 3050 Solsiden. Den andre kontrakten ble inng ått mellom Mjøndalen Boligutvikling AS og Consto, og omfatter bygging av boligdelen av prosjektet. Mjøndalen Boligutvikling AS er et datterselskap av Profier og står for utviklingen av 3050 Solsiden.

3050 Solsiden-prosjektet best år av 60 leiligheter med utsikt mot fotballarenaen, næringslokaler, tribuneanlegg og underliggende parkeringshus. Totalt utgjør dette cirka 7200 kvadratmeter. Salget av leiligheter er over all forventning og Consto håper å starte byggingen i vinter.

Isachsen med videre som sponsor

MIF Fotball benytter pressemeldingen til å takke en annen entreprenørkjenning, Isachsen, for et strålende samarbeid i mange år og legger til at Isachsen blir med videre som sponsor.