Adm. direktør i A/S Pellerin, Kenneth Bless (midten) og hans prosjektleder Tor Tveito (th.) har for andre gang i løpet av få måneder gitt Consto et byggeoppdrag i Tromsø sentrum. Constos regionsjef Ronny Bøckmann (tv) og prosjektleder Ronny Røtvold (bak) lover å være i gang med byggearbeidene før jul 2016.

Consto fornyer kontorbygget Strandgata 41 i Tromsø

For A/S Pellerin skal Consto AS utføre ombyggings- og fasade-endring av kontorbygget Strandgata 41 i Tromsø sentrum.

Totalentreprisekontrakten på 50,9 millioner kroner eks. mva. omfatter bygningsmessig- og teknisk rehabilitering av 6 etasjer samt nye fasader og fasaderehabilitering.

Bygget, som har et samlet gulvareal på ca. 6.700 m2, skal tilkobles fjernvarmenettet som er under etablering i sentrum. I følge adm. direktør i A/S Pellerin, Kenneth Bless, er Tromsø kommune
hovedleietaker i bygget. Det er sivilarkitekt Tord Kvien i Niels Torp arkitekter som har tegnet prosjektet.

- Vi regner med byggestart før jul med overlevering 1.oktober 2017, opplyser Constos prosjektleder, Ronny Røtvold i en pressemelding.

Consto er allerede i gang med påbygging- og rehabilitering av Pellerinbygget på Strandtorget i Tromsø for samme byggherre. Prosjektet, som har en kontraktssum på ca. 41 millioner kroner, skal stå ferdig sommeren 2017.