Consto skal utvide og rehabilitere Slemmestad Handelspark for Wahl Eiendom. Illustrasjon: Consto

Consto bygger Slemmestad Handelspark

Consto skal utvide og rehabilitere Slemmestad Handelspark for Wahl Eiendom for en sum av rundt 90 millioner kroner.

Det skriver Consto i en pressemelding torsdag.

Det er, ifølge pressemeldingen, inngått en samarbeidsentreprise med gjennomføring som i en totalentreprise, med en kontrakt på rundt 90 millioner kroner før merverdiavgift. Totalentreprisekontrakten inkluderer en opsjon på deler av prosjektet.

Daglig leder i Consto Øst, Roger Nygård. Foto: Consto

Daglig leder i Consto Øst, Roger Nygård, opplyser i pressemeldingen at Slemmestad Handelspark etter planen skal ferdigstilles høsten 2017.

– Vi har jobbet tett med Wahl Eiendom for å gi prosjektet de rette markedsmessige kvaliteter og tilpasninger, og vi ser med stor entusiasme frem mot gjennomføringen. Denne typen prosjekt er noe Consto har lang og bred erfaring med, og vi ser frem mot å være totalentreprenør for dette prosjektet, sier Nygård.
– Vi har jobbet tett med Consto for å komme frem til gode løsninger for prosjektet. Vi gleder oss nå stort til å komme i gang med utvidelsen. Vi har i gjennom en årrekke registrert en stadig økende omsetning hos leietakerne, som viser et stort behov og et potensiale for nye virksomheter, uttaler Pål Erik Christophersen, administrerende direktør i Wahl Eiendom.