God stemning da adm. direktør i Mapei, Trond Hagerud (til høyre) og daglig leder Jørn Bogen i Consto Eide bekreftet kontrakten med et håndtrykk. Sammen med de to ser vi fra venstre, Roy Amundsen, verkstedleder Mapei AS, Jan-Erik Stolp, prosjektleder Consto, Tor Arne Kittilsen, arkitekt og prosjekteringsleder og Jan Roger Broen, plant manager Mapei AS.

Consto bygger lagerhall for Mapei til 80 millioner

 Consto skal bygge ny lagerhall for Mapei i Nord-Odal. kontrakten har en verdi på 80 millioner kroner.

Consto Eide sikret seg oppdraget å bygge ny lagerhall på 3.500 kvadratmeter, samt ombygging av flere eksisterende bygg for Mapei AS i Nord-Odal. Generalentreprise-kontrakten er på cirka 80 millioner kroner (eks. mva.). Byggetiden løper fra september 2017 til november 2018 med prøvedrift frem til tredje kvartal 2019.
- Vi er selvsagt stolt over å ha vunnet frem i konkurranse om oppdraget for Mapei, sier daglig leder i Consto Eide, Jørn Bogen som røper at prosessen frem til kontrakt, har omfattet møter både med representanter fra Mapeis hovedkontor i Italia, samt med den lokale ledelsen i Nord-Odal.
- Consto ser Hedmark som et interessant marked og vil fremover satse på å sikre flere byggeoppdrag i fylket, sier Bogen.
Byggeplassledelse for Mapei AS er Prosjektråd Innlandet AS og arkitekt for prosjektet er Plan 1 AS.

Oppdraget omfatter:
- Ny lagerhall 3500 m2.
- To stk. 25 meter bilvekter.
- Ny vaktbu.
- Vanntank.
- Grunn arbeid 9000 m3 jordmasser.
- 1500 m3 sprengstein.
- 10. 000 timer betong arbeider.
- Omfattende tekniske VVS-installasjoner.