Christine Holm er nå daglig leder i teknologiselskapet Extend i Trondheim.

Christine Holm i ny utviklingsjobb etter 13 år som kjededirektør i Bygger'n og HIBA HUS

Etter 13 år som kjededirektør i Bygger'n og HIBA HUS, satser Christine Holm nå på en ny digital arena.

– Det har vært en fantastisk reise med Bygger'n og HIBA HUS med mange spennende utviklingsprosjekter, men etter 13 år som kjededirektør ønsket jeg nå å utvikle meg også på andre arenaer, sier hun til Byggeindustrien.

Holm er nå ny daglig leder i teknologiselskapet Extend i Trondheim. Selskapet driver med utvikling, salg og implementering av kvalitetssystemer til en rekke bransjer. Deriblant også aktører i byggenæringen. Hun startet i stillingen i august.

Holder fortsatt et øye med byggenæringen

– Kommer du til å savne å jobbe i byggenæringen?

– Ja, det vil jeg, jeg kjenner mange dyktige mennesker i bransjen. Men også i min nye stilling vil jeg ha et øye med byggenæringen, sier hun.

Holm fastslår at hun har vært en del av en formidabel digital reise i løpet av sine 13 år i Bygger'n og HIBA HUS.

– Vi startet med penn og papir og har fått digitale løsninger i alle ledd i verdikjeden. Det har vært en digital reise med alt fra nye ERP-systemer og e-handelsløsninger til digital markedsføring, sier hun.

Mennesker og systemer

– Er digital utvikling litt av kjernen i at du nå har gått videre til et teknologiselskap?

– Jeg har jobbet mye med implementering av systemer og konsepter. Å få på plass den tekniske installasjonen er bare første steg, men den store utfordringen er å få menneskene til å bruke dem, og ikke minst ha lyst til å ta dem i bruk. Det er når man får med seg brukerne man virkelig lykkes, sier Holm.

Hun mener det er viktig å lage systemer som er tilpasset den enkelte virksomhet og kundenes behov.

– Derfor synes jeg det er artig å få jobbe med et så fleksibelt og tilpasningsdyktig system som EQS, som er egenutviklet av Extend, sier hun.