Christer Soløy går til Nofitec. Foto: Nofitec

Christer Soløy fra Veidekke til Nofitech

Nofitech styrker organisasjonen og har ansatt Christer Soløy som ny prosjektleder.

- Soløy får en sentral lederrolle i selskapets prosjektavdeling, og skal jobbe med planlegging, gjennomføring og oppfølging av prosjekter. Soløy blir sentral i arbeidet med risikovurderinger, HMS, kalkulasjon, innkjøp og oppfølging av samarbeidspartnere og kunder, skriver selskapet i en pressemelding.

- Jeg ser frem til å bli en del av teamet i et veldig spennende og vitalt firma. Jeg har virkelig troen på ModulRAS som Nofitech leverer, og gleder meg til å lede disse byggeprosjektene, samt bli med på veien videre med utvikling og ytterligere standardisering, sier Soløy i meldingen.

Christer Soløy er utdannet sivilingeniør i bygg og anlegg fra NTNU, og kommer fra stillingen som anleggsleder i Veidekke Entreprenør AS. Han har erfaring fra blant annet store næringsbygg i Bjørvika og forskningsbygg for NTNU på Gløshaugen. Han har tidligere vært betongformann i Veidekke, og har også jobbet med kalkulasjon og anbudsgivning i samme firma.

CEO i Nofitech Robert Hundstad er svært fornøyd med at Christer Soløy takket ja til å begynne i Nofitech.

- Christer har omfattende erfaring fra ulike roller hos Veidekke gjennom mange år. Christer har gått gradene hos et meget solid firma, tilegnet seg mye kunnskap og kompetanse, og vært anleggsleder på omfattende prosjekter. Christer blir sentral i den videre oppbyggingen av både vår prosjektavdeling og av Nofitech, sier Hundstad.