Fra venstre; Espen Oseberg Hansen, jurist anskaffelser nye SUS, Ingvald Torbjørn Tharaldsen, byggeleder nye SUS, Erling Pettersen, daglig leder Chem-Con, Lars Egil Borsheim, prosjektleder bygg Nye SUS og Sigurd Sirevåg, prosjektleder Chem-Con. Foto: Ingveig Tveranger/Nye SUS

Chem-Con får membran-kontrakt på nytt sykehus

Chem-Con AS skal levere membranplater og fliser til ulike våtrom i alle hovedbyggene på nye Stavanger universitetssjukehus (SUS).

Kontrakten har en verdi på 5,4 millioner kroner inkludert merverdiavgift, skriver SUS i en pressemelding.

- Dette er et flott oppdrag og vi ser frem til å komme i gang. Nå skal vi planlegge arbeidene nøye, sammen med prosjektorganisasjonen for nye SUS, sier daglig leder Erling Pettersen i Chem-Con AS i meldingen.

Sandnes-selskapet som holder til på Lura på Forus øst har 23 ansatte, og kommer i snitt til å ha fire medarbeidere med på oppdraget med nye SUS.

- Vi skal levere flisearbeider og membranplater til en rekke ulike mindre våtrom på nye SUS. Det gjelder dusjrom, ansattbad, kantine med kjøkken og oppvask, for å nevne noe. Målet vårt er at de som skal jobbe i det nye universitetssykehuset skal ha gode arbeidsforhold, sier Pettersen.

Chem-Con har tidligere levert til både Stavanger konserthus og Stavanger svømmehall. Selskapet leverer både til proff- og privatmarkedet.

SUS skriver i pressemeldingen at de er i rute, og estimerer at Chem-Con kan starte på sitt arbeid i begynnelsen av 2022.