Bygningssjef

Hydro er et fullt integrert aluminiumselskap med 35.000 ansatte i 40 land på alle kontinenter, med lokal ekspertise, verdensomspennende virksomhet og enestående kompetanse på FoU. I tillegg til produksjon av primæraluminium, valsede og ekstruderte produkter og resirkulering, driver Hydro med utvinning av bauksitt, raffinering av alumina og produksjon av energi, noe som gjør oss til det eneste selskapet som dekker alle områder av den globale aluminiumindustrien. Hydro har aktiviteter i alle markedssegmenter for aluminium, med salg og handelsaktiviteter langs hele verdikjeden og mer enn 30.000 kunder. Med utgangspunkt i over 100 års erfaring med produksjon av fornybar energi, teknologi og innovasjon, tar Hydro sikte på å gi større livskraft til kundene vi betjener og samfunnet vi er en del av, gjennom å bygge en bærekraftig framtid med nyskapende løsninger basert på aluminium.

Firma Hydro Sunndal
FylkeMøre og Romsdal
StedSunndalsøra
Søknadsfrist06.10.2019

Hydro Sunndal er Europas største og mest moderne anlegg for produksjon av primæraluminium. Ferdigproduktene fra støperiene er legert pressbolt og støpelegeringer av høy kvalitet. I tillegg til verdiskapende aluminiumproduksjon er Sunndalsøra også langt fremme innen forskning og utvikling, med sin omfattende kompetanse innen støperivirksomhet. Teknisk enhet består av 70 personer, og er blant annet er ansvarlig for bedriftens elforsyning inkludert hjelpesystemer, bygg og IS/IT og prosessnett. I tillegg har vi en 24/7 betjent driftssentral som styrer og overvåker kritisk infrastruktur. Bygningsmassen består av både industribygg og kontorbygg, med en stor spredning i både alder og tilstand, dette utgjør ca. 340 000 m2.

Vi har nå en ledig stilling som Bygningssjef ved Hydro Aluminium på Sunndalsøra.

Ansvarsområde

Du vil blant annet ha følgende oppgaver:

  • Hovedansvar for bedriftens Bygg og eiendomsforvaltning.
  • Utarbeide tilstandsanalyser og vedlikeholdsplaner på eksisterende bygningsmasse.
  • Planlegging av vedlikeholdsarbeider samt oppfølging av eksterne firma under utførelse av modifikasjoner og prosjekter.
  • Saksbehandling av Plan og bygningsloven.
  • Utføre rådgivning til bedriftens enheterEnergivurdering og ENØK av bygningsmasse, infrastruktur og produksjonsanlegg.

Rapporterer til Enhetsleder.

Kvalifikasjoner

  • Ingeniør/Master innenfor bygg og/eller konstruksjonsteknikk
  • Erfaring ifra bygg og eiendomsforvaltning
  • Drifts- og vedlikeholdserfaring innenfor fagfeltet
  • Gode SAP og Windows 365 Office kunnskaper

Som person er du proaktiv, løsningsorientert og har fokus på måloppnåelse. Du har en ryddig arbeidsmåte og god gjennomføringsevne, jobber godt i team og deler kunnskap med andre, men har også evne til å jobbe selvstendig.

Annen informasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydro’s daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger.

Vi ber deg legge ved alle relevante vitnemål og karakterutskrifter med din søknad og vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på epost.

Kontaktpersoner:

Bent Ivar Sæther, Teknisk sjef
  +47 918 35 717

Marit Bratseth, HR Specialist GBS
  +47 959 08 036

Søk stilling

Vis flere stillinger: