Bygningsingeniører som vil jobbe med trekonstruksjoner

 
Norsk Treteknisk Institutt er treindustriens bransjeforskningsinstitutt som arbeider med forskning, oppdrag, kvalitetsdokumentasjon og vitenformidling.

Instituttet er akkreditert av NA etter ISO 17025 og 17065, vi har 35 medarbeidere, en omsetning på ca. 50 mill. kroner og god økonomi.

FirmaNorsk Treteknisk Institutt
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Treteknisk har for tiden stor aktivitet knyttet til rådgivning om bruk av tre i bygg. Vi søker derfor etter personer med kompetanse i konstruksjonsteknikk. Søkere skal videreutvikle Treteknisks rådgivningsvirksomhet, bidra i standardiseringsarbeid og på forsknings- og utviklingsprosjekter. Vi legger vekt på at våre ansatte er i dialog med næringens aktører, etablering og ledelse av industristyrte prosjekter utgjør en vesentlig del av arbeidet.

Søkere må ha kvalifikasjoner på Master- eller PhD-nivå. Vi ønsker primært kandidater med erfaring fra rådgivning eller annen relevant virksomhet. Lønn og stillingsplassering etter kvalifikasjoner og erfaring.

Stillingen rapporterer til avdelingsleder Anders Q. Nyrud.

Vi tilbyr konkurransedyktig betingelser. Vi har en gunstig pensjonsordning og en rekke andre fordeler for våre medarbeidere, og holder til i Forskningsparken på Gaustad/Blindern.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Nyrud på 977 22 078. Søknad sendes til avdelingssjef anders.nyrud@treteknisk.no.

Søknadsfrist: snarest

Se www.treteknisk.no for mer informasjon.

Vis flere stillinger: