Stavanger universitetssykehus. Illustrasjon: Helse Stavanger/SUS2023

Byggmester Sagen vant to kontrakter på nytt Stavanger-sykehus

Byggmester Sagen har vunnet kontrakter for fibergips- og spesialvegger, samt veggkledning og fendring på Stavanger universitetssykehus SUS2023.

Det skriver Byggmester Sagen i en pressemelding fredag.

Sagen har blitt tildelt en kontrakt verd 25,5 millioner kroner som omfatter levering og montering av blant annet fibergipsvegger, spesialvegger med røntgenavskjerming, nettingvegger i datahaller og branngardiner med mer, samt en kontrakt verd 14,5 millioner for levering av veggkledning og fendring. Byggeperiode blir fra 2022 og fram til sykehuset er ferdig.

Byggmester Sagen har så langt vunnet kontrakter for over 115 millioner, fordelt på fire forskjellige prosjekter ved det nye sykehuset, heter det i pressemeldingen.

De skal blant annet levere over 3.500 dører, 4,5 kilometer med fendringsplater, 20.000 plater med fibergips og 40.000 kvadratmeter med himling.

‒ Det er en god følelse å få lov til å bidra i byggingen av det nye sykehuset, sier daglig leder Snorre Hallem i Byggmester Sagen.

‒ Vi ser helt klare synergieffekter av å ha flere kontrakter på SUS2023, og det skal vi dra nytte av. Dette vil gi verdi både til byggherre og oss som entreprenør, fortsetter Hallem.