Byggmester Sagen skal bygge Iglemyr svømmehall

Sandnes Kommune har skrevet kontrakt med Byggmester Sagen om oppføring av Iglemyr Svømmehall.

Kontrakten er en hovedentreprise og har en verdi på ca 100 millioner kr eks mva, og dette er Byggmester Sagens største kontrakt.

Svømmehallen er et viktig prosjekt for Sandnes Kommune, da kommunen skal rehabilitere flere av byens svømmehaller i nærstående fremtid, og er derfor avhengig av en ny svømmehall for å kunne gjennomføre de planlagte rehabiliteringsprosjektene.

- Det blir oppstart i mars med en byggetid på 22 måneder, forteller daglig leder i Byggmester Sagen, Snorre Hallem i en pressemelding.

Byggmester Sagen har i løpet av de seineste årene levert 2 svømmehaller til Stavanger Kommune, og har derfor god erfaring med tilsvarende bygg.

Hallem påpeker viktigheten av LEAN for å gjennomføre prosjektet på en god måte.

- Det er en stor fordel at Byggmester Sagen har erfaring både fra tilsvarende bygg, samtidig med at LEAN-tankegangen er implementert i flere større prosjekter selskapet allerede har gjennomført. LEAN har bidratt til å utvikle firmaet, og vi ser at prosjektene vi ferdigstiller, tilfredsstiller både kundens krav mht. kvalitet og tidsfrister. LEAN vil hjelpe oss med å levere et kvalitetsbygg til avtalt tid. Graden av suksess blir påvirket av at alle ledd i organisasjonen har LEAN-tankegang, sier han.