Illustrasjonsfoto: Byggmax

Byggmax har åpnet ny butikk i Kristiansund

Byggmax åpnet i dag en ny butikk på Pilotveien 13 i Kristiansund. Butikken er den fjerde som har blitt åpnet i år. Totalt har Byggmax 40 butikker i Norge.

- Vi har den store gleden av å åpne butikk nummer 40 i Norge, men våre ekspansjonsplaner stopper heldigvis ikke her. Byggmax har etablert en sterk posisjon som lavprisalternativ i det norske markedet. Vi ønsker å bidra til at alle skal få realisert sine byggedrømmer og ved å tilby kvalitetsprodukter til lave priser muliggjør vi dette, sier Benedicte Inversini, Country Manager Norge i en pressemelding.

Pilotveien har en god beliggenhet, med en stor plass og mulighet til å etablere Byggmax-konsept. Byggmax visjon er å tilby kundene god kvalitet, lav pris, der kundene kan gjøre en del av jobben for å holde kostnadene nede.

Byggmax selger bygningsvarer som trevirke, gulv, gips, sement, vinduer, dører og maling til både profesjonelle og hobbysnekkere. Byggmax har et enkelt selvbetjeningskonsept der kundene kjører bilen rett inn i butikken og selv laster varene direkte over i bilen. Det gjør at behovet for bemanning i butikken reduseres og kundene sparer penger. I tillegg kjøper Byggmax inn varer i store kvanta og til gunstige priser, noe som igjen kommer kundene til gode.