Byggmax åpner varehus på Lillehammer

Byggvarekjeden Byggmax åpner nytt varehus i Hovemovegen 33 på Lillehammer i løpet av sommeren 2011. Fem personer vil bli ansatt i tillegg til to til tre sesongarbeidere. Byggmax har åpnet 16 varehus i Norge siden selskapet etablerte seg i landet i 2007.

 

- Vi har lenge ønsket å etablere oss på Lillehammer og har nå funnet en god beliggenhet for Byggmax i området. Våre butikker på Hamar og Gjøvik har fått en god mottakelse, noe som gjør at vi føler det riktig å åpne et varehus også på Lillehammer, sier Espen Nicolaisen, regionsjef i Byggmax.

Hovemovegen er en god beliggenhet med stor tomt som passer for et Byggmax-konsept. Totalt kreves det utvendige mål på varehuset på cirka 8000 kvadratmeter, der butikklokaler og drive-in tar mest plass. Byggingen av de nye lokalene er allerede i gang, og man regner med en ferdigstillelse i løpet av juni 2011. Varehuset vil dermed trolig åpne dørene for byggelystne kunder i juli.

Kvalitet til lav pris

Byggmax selger bygningsvarer som trevirke, gulv, gips, sement, vinduer, dører og maling til både profesjonelle og hobbysnekkere. Foretningsideen til Byggmax er å tilby kunden byggevarer av god kvalitet til lav pris. Et effektivt drive-in-system der kundene selv kjører bilen inn i varehuset og laster varene direkte i bagasjerommet bidrar til å holde kostnadene nede. At Byggmax kjøper inn store varepartier gjør også sitt til at prisene kan holdes nede, heter det i en pressemelding.

Byggmax er stolt vinner av prisundersøkelser

I løpet av 2010 ble Byggmax vinner i ulike prisundersøkelser flere ganger. Blant annet konstaterte ”TV2 hjelper deg” i løpet av våren at Byggmax var billigst når materialer til en 20 kvadratmeters terrasse skulle kjøpes inn. Også Fedrelandsvennens pristest som ble publisert i august, viste at Byggmax kom klart best ut når det ble sammenlignet priser i fire kjeder innen byggevarehandel.

- Vi er stolte over resultatet i disse undersøkelsene. Vårt mål er å alltid være billigst på alle produkter vi selger, og vi gir derfor alle våre kunder et prisløfte. Handler kunden hos oss på Byggmax og finner samme produkt til en lavere pris hos en annen lokal byggevarehandel, vil kunden få tilbake mellomlegget pluss 10 prosent av differansen, sier administrerende direktør i Byggmax, Magnus Agervald.