Byggmax åpner ferien med to nye varehus

Den første uken i juli åpner byggvarekjedenBYGGmax sine første varehus i Lillehammer og Arendal.

1.juli åpner et nytt varehus i Lillehammer og fredagen etter blir det en åpning i Arendal, beggesteder med ordføreren til stede, sagende over den første planken. – Vi gleder oss til endelig å kunne tilby arendalitter fine byggevarepriser, og i BYGGmax sin ånd blir det en folkelig festmarkering for alle de fremmøtte, sier Trond Wighus, butikksjef for det nye varehuset i Arendal.

Åpningene starter kl. 10:00 i begge byene.

Sommer = oppussing
Mange benytter sommeren til oppussing av hus, hytter og uteområder. Men sommeren er kort og fritid er også viktig. - Det er derfor spesielt morsomt å etablere seg i en sommerby som Arendal og stadig ekspanderende Lillehammer. Ikke bare kan BYGGmax tilby billige byggevarer, men på grunn av vårt konsept vil kunder oppdage at tiden det tar å handle hos oss til varene er på plass blir betydelig redusert. Det gir mer tid til hygge iferien, noe som smaker godt i sommervarmen, sier Espen Nicolaisen, regionsjef i Norge.

Bygger stort
Totalt kreves det utvendige mål på varehusene på cirka 8000 kvadratmeter, der butikklokaler og drive-in tar mest plass. -Både Hovenmoen i Lillehammer og Stoa Øst i Arendal har gode beliggenheter i områder vi mener passer godt for et BYGGmax-konsept, sier Espen Nicolaisen, regionsjef i BYGGmax.

BYGGmax har et enkelt selvbetjeningskonsept der kundene kjører bilenrett inn i butikken og selv laster varene direkte over i bilen. Det gjør atbehovet for bemanning i butikken reduseres og kundene sparer penger. I tillegg kjøper BYGGmax inn varer i store kvanta og til gunstige priser, noe som igjen kommer kundene til gode.