<p>Byggmakker Gunvald Johansen Fauske gikk til topps da årets Byggmakker-butikk ble kåret.</p>ESSVE ble kåret til årets leverandør i 2017.HABO ble kåret til årets leverandør i 2017.

Byggmakker Gunvald Johansen Fauske vant nasjonal kjedekåring

I sterk konkurranse med over 70 butikker fra hele landet ble Byggmakker Gunvald Johansen Fauske kåret til årets Byggmakker-butikk. HABO og ESSVE ble årets leverandører.

– Dette er en pris som henger høyt i hele Norges byggevarebransjen. På vegne av både ansatte og kunder er jeg rørt og stolt, sier daglig leder Ole Andre Lilleløkken hos Byggmakker Gunvald Johansen Fauske i en pressemelding.

Ifølge Lilleløkken ligger det hardt arbeid bak at de nå endelig gikk til topp.

- Vi jobbet beinhardt i fjor for å kapre nye kunder og oppdrag, blant innenfor prosjektmarkedet. I tillegg jobbet vi systematisk med å jobbe smartere og bedre. Det gav resultater. Vi oppnådde en rekordomsetning på 49,4 millioner og fikk også en resultatforbedring på over 99 prosent. Dette hadde vi ikke klart uten dyktige og dedikerte medarbeidere som har stått på hver eneste dag for kundene våre. De på lageret har fått kjørt seg spesielt, siden de har måtte håndtere en mye større mengde pakking og utsending av varer. På mandag blir det feiring med kake til alle 18 medarbeiderne.

For å vinne konkurransen om å bli årets Byggmakker butikk må de i følge administrerende direktør Knut Strand Jacobsen i Byggmakker Handel AS kunne vise til gode resultater på flere områder.

- Verdiene til konsernet må stå sterkt i bedriften og de må levere gode kundeopplevelser og drive godt salg. De må være lojale og utnytte fordelen ved å være et medlem. Butikken må også gjøre noe ekstra, være lønnsomme og ha deltatt på ulike aktiviteter som kjeden arrangerer. Juryen har lagt spesielt vekt på at Gunvald Johansen Fauske har et ryddig, innbydende og inspirerende varehus. De er svært lojale til kjedens konsepter og innkjøpsavtaler. De hadde god og lønnsom vekst i 2017 og varehuset scorer høyt på kundetilfredshet. Sist, men ikke minst; butikken, lederskapet og de ansatte setter kunden i fokus, er løsningsorientert, og er klare for å ta nye steg i årene som kommer, sa Jacobsen under utdelingen.

Samtidig som Byggmakker Gunvald Johansen Fauske ble kåret til årets Byggmakker-butikk, vant ESSVE og HABO leverandørpriser.

Av totalt nærmere 200 leverandører fra hele landet gikk i år ESSVE og HABO til topps.

– Vi vet at alle våre leverandører jobber knallhardt hver eneste dag for å levere til våre forventninger. Da er det ekstra hyggelig å dele ut en pris til de som klart å levere det lille ekstra, og som det derfor er ekstra motiverende å gi en anerkjennelse, sier kommersiell direktør Bård Løkke i Byggmakker.