Tommy Teodorsen fortsetter som daglig leder for Byggmakker Mosjøen. Foto: Byggmakker

Byggmakker Flokkmann blir Byggmakker Mosjøen

Byggmakker Flokkmann i Mosjøen i Nordland-kommunen Vefsn skifter eiere, men blir værende i Byggmakker-kjeden.

Arnt Reidar Nermo selger Byggmakker Flokkmann, men varehuset vil fortsatt være Byggmakker, og menneskene blir de samme, skriver Byggmakker i en pressemelding torsdag.

Byggevarehuset på totalt nær 4.500 kvadratmeter omsatte i 2019 for 98,3 millioner kroner, heter det i meldingen.

– Reidar Flokkmann etablerte virksomheten Flokkmann, og min far Gudmund Nermo ble ansatt i 1937 og overtok som eier i 1972. Men med de endringene som skjer i bransjen, ikke minst knyttet til konsolidering, så var tidspunktet inne for å selge slik at varehuset blir en del av Byggmakkers egeneide virksomhet. Vi selger til noen som kjenner oss godt og som jeg er trygg på vil ta vare på alle de dyktige medarbeiderne. Jeg har hatt ønske om et evighetsperspektiv for virksomheten, og jeg mener Byggmakker har muskler til å videreutvikle det. Det betyr også at alle kundene våre vil bli tatt godt hånd om, slik de alltid har blitt. Jeg er også spesielt glad for at Tommy Teodorsen blir med videre som daglig leder, og for meg så handler dette om å ta vare på kunder og ansatte, sier Arnt Reidar Nermo, som nå selger butikken.

For Byggmakker innebærer kjøpet at selskapet får hovedansvaret for å videreutvikle byggevarehandelen.

– Alle 22 medarbeidere, inkludert daglig leder Tommy Teodorsen, blir med videre. For Byggmakker betyr dette at vi sikrer fortsatt gode kundeopplevelser i Mosjøen med en byggevarehandel med lange og sterke lokale tradisjoner. Og den kompetansen og erfaringen vi allerede sitter på skal vi forvalte godt og videreutvikle til det beste for kundene, sier direktør Per Hangerhagen i Byggmakker med ansvar for medlemmer og partnere.