Byggingeniør med interesse og kunnskap innen BIM, VDC og/eller digital samhandling

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist30.08.2018

Vi søker en byggingeniør med interesse og kunnskap innen BIM, VDC og/eller digital samhandling.

I COWI arbeider våre ingeniører på Norges mest komplekse prestisjeprosjekter, som Regjeringskvartalet, Politiets nasjonale beredskapssenter, Evenes kampflybase, Fornebubanen og nye sykehus landet rundt.

Avdelingen i Bergen har som mål å vokse og vi søker fremtidsrettede byggingeniører med interesse for digitaliserte byggemetoder til vår avdeling for Bygninger i Bergen – Er du klar for nye utfordringer? Så les mer her.

FÅ UTVIKLET DIN DIGTIALE KOMPETANSE I REGIONALE OG NASJONALE PROSJEKTER

Byggebransjen er i stadig utvikling og mestring av nye, digitale plattformer er et viktig steg på veien for COWI for å kunne imøtekomme morgendagens leveranser. COWI søker derfor etter en proaktiv og fremoverlent byggingeniør med stor interesse for BIM og digitaliserte planleggingsprosesser til vår avdeling for byggeteknikk i Bergen.

COWI har ett av Norges største og ledende fagmiljø innen byggeteknikk, med over 120 rådgivere i Norge. I Bergen er konstruksjonsmiljøet vårt på ca. 20 rådgivere. Kjente prosjekter vi har jobbet med i regionen er blant annet T3 ny terminal på Flesland, Stavanger Universitetssykehus, Bru over Bjørnafjorden og det nye Barne- og ungdomssykehuset i Bergen.

Som prosjektingeniør er din primæroppgave rådgiving og prosjektering av våre byggeprosjekter. Det legges vekt på interesse og kunnskap innen prefabrikkerte konstruksjoner. Gjennom vårt fagnettverk vil du videreutvikle bruken av BIM, VDC og digital samhandling i selskapet regionalt og nasjonalt når det kommer til kompetanse og metodikk.

COWI søker deg som er løsningsorientert, har tverrfaglig forståelse og evne til å bygge tillit og gode relasjoner. Du må ha sterk faglig interesse og evne til å dele din kunnskap med dine medarbeidere.

Hos oss får du bruke og utvikle din fagkompetanse med varierte oppdrag innen helsebygg, flyplasser, datasenter, undervisningsbygg, næringsbygg, industrianlegg, høyspenningsanlegg og samferdsel. Med et stor spenn i prosjekter både i størrelse og faglig innhold vil du hos oss finne gode muligheter til å jobbe med spennende og faglig utfordrende oppgaver sammen med andre dyktige kollegaer.

DU ER OPPTATT AV UTVIKLING, KUNNSKAPSDELING OG KVALITET

Du har dokumentert kompetanse innen byggeteknisk prosjektering. Vi forutsetter at du har høyere teknisk utdannelse og minimum 3 års relevant arbeidserfaring.

Det er en fordel om du har erfaring med:

 • Digitale plattformer for fag, prosjekt, prosess, prosesskartlegging, prosessmodellering (VDC) og økonomistyring.
 • Beregning og dimensjonering av konstruksjoner. Herunder kjennskap til bruk av digitale beregningsverktøy som Robot, Fem design, Focus Konstruksjon, OS-prog o.l.
 • God tverrfaglig forståelse.
 • Bruk og videreutvikling av BIM verktøy i prosjektering, modellering og prosesstyring. Basisverktøy vil være Tekla eller REVIT, Dynamo, dRofus, Syncro 4D og Solibri/Navisworks.
 • Programmeringskompetanse.
 • Bruk av ISY G-prog, MS Office programvare og MS Project.
 • Industrialiserte byggemetoder i forbindelse med bygg- og anleggsprosesser.

I tillegg kan du gjenkjenne deg i flere av følgende utsagn:

 • Du trives med å arbeide i team.
 • Du er opptatt av kontinuerlig utvikling av helhetlige og fremtidsrettede løsninger som skaper verdi for kunder, mennesker og samfunn.
 • Du er en teknologioptimist som brenner for innovasjon.
 • Du er nysgjerrig, tilegner deg ny kunnskap raskt og trives med å dele den med resten av teamet.
 • Du er opptatt av kvalitet i leveranser og jobber strukturert.
 • Du trives med arbeidsoppgaver som har høy faglig kompleksitet.
 • Du er kundeorientert og vet viktigheten av å bygge gode kunderelasjoner.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
 • Vi leder utviklingen i bransjen gjennom nye og innovative løsninger på fagfelter, prosesser og bruk av digitale verktøy.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • COWI tilbyr utdanningsprogrammer innenfor faglig utvikling, prosjektledelse, linjeledelse og markedsføring/utvikling. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle ferdigheter hos de ansatte, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve arbeidsplassen som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Søknadsfrist: 30.08.2018

Arbeidssted: Bergen

Kontaktperson: Arild Grov (Seksjonsleder) Telefon: 911 80 085.

Søk stilling

Vis flere stillinger: