Byggesaksbehandler mned stort initiativ? tegn_3 gir deg gode muligheter for utvikling

tegn_3 er en selvstendig merkevare under forretningsområdet Architecture & Design i ÅF-konsernet. Her er arkitektvirksomheter, lysdesignere og spesialister innenfor akustikk, sammen om oppgaver i hele verden. Ambisjonene er høye og vi er i dag ca. 400 medarbeidere representert på kontorer i Norge, Danmark, Sverige, Sveits og nylig har vi åpnet et designkontor i London.

Firmategn_3
FylkeOslo
Søknadsfrist15.01.2019

Er du arkitekt, arealplanlegger, ingeniør eller samfunnsgeograf? Hva med struktur og gjennomføringsevne?

tegn_3 jakter på byggesaksbehandler med stort initiativ. Som byggesaksbehandler vil du utarbeide søknader for gjennomføringen av tegn_3s prosjekter Du vil jobbe som byggesaksrådgiver med stor variasjon i type prosjekter og størrelse. Du får muligheten til å utvikle deg i samspill med fagmiljøet og du vil bli en viktig deltaker i utarbeidelse av reguleringsplaner.

Du bør ha minimum 2 års erfaring fra byggesaksbehandling og gjerne erfaring med delesaker. Du må ha god kjennskap til plan- og bygningsloven og være nysgjerrig på prosjektene som skal realiseres. Du blir en del av teamet som jobber med byggesaksbehandling.

Er du relasjonsbygger som trives med å ta ansvar? Vi kan tilby en spennende arbeidsplass med hyggelige kollegaer.

I tegn_3 jobber vi i alle faser innenfor fagområdene arkitektur, landskap, plan, urbanisme, interiør og utvikling og analyse. Vi legger stor vekt på inkluderende prosesser og tverrfaglig samarbeid internt og med våre kollegaer i ÅF. Som rådgivere har vi tett dialog med våre kunder i utviklingen av prosjekter for å skape de beste løsningene. Vi kan love deg mange spennende og varierte prosjekter på tvers av faggruppene og stor mulighet til å påvirke egen arbeidshverdag.

Søknader vurderes fortløpende. Ved spørsmål om stillingen ta kontakt med teamleder Solbritt Dramstad i tegn_3 Oslo på telefon 90 57 92 62.

Søk stilling

Vis flere stillinger: