Bygger borettslag på fjellet

Alta Boligbyggelag og Sør-Varanger kommune samarbeider om å bygge inntil 68 leiligheter på Skytterhusfjellet, melder Finnmarken.

– Leilighetene kan være klare for innflytting høsten 2012, dersom alt går etter planen, opplyser daglig leder i Alta Boligbyggelag, Oddmund Eriksen til Finnmarken.

Han forteller videre at planarbeidet vil starte omgående, og oppfordrer interesserte til å ta kontakt slik at de kan være med på å påvirke utformingen av prosjektet. Han håper prospektet kan være klart i løpet av våren.

Inntil 68 leiligheter
Finnmarken melder videre at boligbyggelaget og Sør-Varanger kommune har inngått en opsjonsavtale på en del av Skytterhusfjellet, hvor det er planlagt mellom 57 og 68 boenheter.

Det skal bygges to-, tre- og fireroms leiligheter, og det skal være lavenergiboliger for å sikre at leilighetene beholder høy verdi og for å møte stadig økende strømpriser, opplyser Eriksen.

Inviterer utbyggere
Sør-Varanger kommune inviterer også mindre entreprenører og ideelle organisasjoner til å konkurrere om prosjektet «TUNET B8» i boligområdet Skytterhusfjellet. Området har plass til seks til åtte boligenheter og kan bygges ut som boliger i kjede, tomannsboliger eller eneboliger.

Les mer:
http://www.finnmarken.no/lokale_nyheter/article5500131.ece