Byggeplassleder

Bygg og Energiservice ble etablert i 1989 og er en totalentreprenør med nedslagsfelt i Stor-Oslo.

I år feirer vi 30 års jubileum. Vi utfører ulike oppdrag av ulik størrelse for våre kunder, hovedsakelig innenfor næringseiendom. For oss er stolthet i vår jobb viktig. Vår driftsfilosofi er å følge kunden hele veien i byggeprosessen fra første kontraktsmøte til overlevering av produktet. I tillegg til et stort nettverk med underleverandører, samarbeider vi også tett med arkitekter, interiørarkitekter og konsulenter.

Bygg og Energiservice AS har Sentral Godkjenning og er godkjent for ansvarsrett. Vi stiller store krav til kompetanse, erfaring og prosesser - både internt og hos våre samarbeidspartnere.

FirmaBygg og Energiservice
FylkeOslo
Søknadsfrist04.12.2020

Bygg og Energiservice AS (BES) gjennomfører rehabilitering og ombygging av næringseiendom for en lang rekke eiendomsselskaper, og er kjent for å levere topp kvalitet til avtalt tid og budsjett. Prosjektene gjennomføres i stor grad av underentreprenører, men ledes av et lite antall prosjektledere som er tett på og fullt ut ansvarlige for sine prosjekter. Arbeidsmengden er nå økende, ambisjonene er store og som følge av det er det behovet for en byggeplassleder som vil få det operative ansvaret for at prosjektene gjennomføres som avtalt. Som byggeplassleder hos BES vil du få ansvar for et variert antall prosjekter av ulik størrelse, felles for dem alle er at det stilles store krav til kvalitet og gjennomføring.

Kvalifikasjoner

Vi søker deg som har praktisk erfaring med gjennomføring av prosjekter som du er stolt av. Du kjenner godt til utfordringer som oppstår på byggeplass, har solid erfaring med kontroll over logistikken i prosjekter og ikke minst forståelsen for at det er i detaljene lønnsomheten ligger. Det er en fordel om du har tilleggsutdanning innenfor økonomi, men relevant erfaring kan kompensere for det. Du må være god til å uttrykke deg både skriftlig og muntlig på norsk, i tillegg må du beherske de vanligste IT verktøy som er nødvendig for å holde kontroll på det du har ansvar for. Du er naturligvis godt innsatt innenfor HMS og alle krav knyttet til dette.

Om deg

Du må først og fremst være en som liker å få ting gjort og være engasjert i jobben din. Du må trives ute blant folk og være like naturlig sammen med de som utfører jobben som de som har bestilt den. For at du skal kunne sette rett person eller leverandør på rett jobb må du være en god menneskekjenner og ha kontroll på leverandørporteføljen din. Du må være selvstendig og fordi du er ryddig og strukturert har du full kontroll på byggeplassene dine.

Å jobbe hos BES

Du får stor grad av frihet fordi du tar ansvaret ditt og de som jobber her blir ivaretatt på alle tenkelige måter. Eiere og ledelse er operative i selskapet, slik at det er kort vei fra ord til handling. BES tilbyr rause betingelser og store utviklingsmuligheter, her vil du synes og definitivt gjøre en forskjell!

Ta kontakt med vår rådgiver i Dfind AS, Per Ivar Elton, mob. 9092 0462 for en konfidensiell og uforpliktende prat!

Søk stilling

Vis flere stillinger: