Bygg Reis Deg fylt til randen

Bygg Reis Deg-messen er for lengst utsolgt, og det er ventelister for å komme med på Norges største byggmesse.

Til sammenligning var det ledig areal i 2003, mens forrige messe i '05 ble full i september. Ikke minst har utviklingen mot større stander ført til ventelister. Norges Varemesse har svart på utfordringen ved å vedta bygging av en ny hall som vil gi neste messe i 2009 nye 5000 kvadratmeter å boltre seg på.

Med fullbooket messe, har Bygg Reis Deg-ledelsen i år bestemt seg for å ta et krafttak for øke antall besøkende. Forrige messe i 2005 oppnådde vel 61500 besøkende med overvekt av proff som representerte en nedgang fra messen i 2003 som hadde vel 63 000 besøkende hvor forbrukere var i overvekt.

- Selv om Bygg Reis Deg i utgangspunktet er den messen som har flest besøkende, er vi ikke helt fornøyd med nivået. Derfor har vi i år satt oss som mål å oppnå til en betydelig økning, kommenterer adm. direktør og messegeneral Halvard Gavelstad som i tillegg til enda flere proffkunder særlig vil øke tilstrømningen av vanlige forbrukere.

Fra og med i dag har vi i Byggeindustrien opprettet en egen Bygg Reis Deg-underside på bygg.no. Her vil du få oppdaterte nyheter både før og under messen. Du kan også lese mer om messen i vårt eget Bygg Reis Deg-nummer som kommer ut rett før messen.