ByggEnergi Innlandet er kommet for å bli

Det fastslås etter unisont positive tilbakemeldinger på årets arrangement som samlet i overkant av 100 personer.

I samarbeid med Energiråd Innlandet og Utstillingsplassen Messer, arrangerte NHO Innlandet fagsamling for bygg- og eiendomsbransjen i Innlandet den 21. og 22. november på Hamar.

- Selv om vi "visste" at temaet var riktig og viktig for våre medlemmer, var vi svært spente på om målgruppen hadde den samme visshet som oss, sier Gerd Kjølstad og Tore Haug i NHO Innlandet. Arrangementet, som gikk over to dager, samlet i overkant av 100 personer, og tilbakemeldingene er så entydig positive at det er besluttet å videreføre arrangementet allerede neste år, tilpasset de tilbakemeldinger som innhentes fra årets deltakere gjennom egen evalueringsrunde, sier de.

Regionsjef Børge Rasmussen i NorDan er klar i sin tilbakemelding:

- Med 2 fabrikker i innlandsregionen vil Møteplassen være viktig for oss neste år også, sier han.

Adm. dir. i entreprenørfirmaet Martin M. Bakken AS, Svein Tollersrud sier det slik:

- Det blir stadig større fokus på energiforbruk i bygg, både fra kunder og i form av myndighetskrav, noe som gjør det viktig å følge med i utviklingen og å være oppdatert til å møte fremtidens krav. Jeg hadde derfor stor nytte av å delta på konferansen. At det finnes aktører også i Innlandet som har fokus på energieffektive løsninger kom klart fram og vi vil derfor også følge konferansen videre i 2013, uttaler han.

- Gode foredrag innen relevante tema, interessante utstillinger og ikke minst viktig; god tid til diskusjoner og erfaringsutveksling fagfolk imellom – det var også synspunkter vi tar med oss videre. Når vi så i tillegg får beskjed fra utstillere om at de har utviklet nye og interessante forretningsforbindelser, kan vi ikke annet enn å si oss godt fornøyd med årets arrangement, sier Kjølstad og Haug.

De har sammen med Energiråd Innlandet og Utstillingsplassen Messer allerede har startet planleggingen av ByggEneregi Innlandet 2013 som vil bli arrangert 20. og 21. november på Hamar.

Foredragene fra årets arrangement finner du her.