Business partner / medeier

RK Betongbygg AS er et nyetablert selskap som er ett datterselskap av R.K. Betongpartner AS.

R.K Betongpartner AS har ca. 20 medarbeidere med stort kompetanse innen betong og snekring arbeid. Våre dyktige fagarbeidere er fullt utrustet med verktøy og kan raskt komme i gang med oppdrag. Vi leverer tjenester innen oppføring av betong- og snekkerarbeid, samtidig driver med utleie av betongarbeidere og snekkere til prosjekter på kortere og lengere sikt. Våre betongarbeidere har kunnskap i alt som gjelder betongarbeid bl.a.forskaling, armering, montering av betongelementer, støping og riving av forskaling, jernbinding osv. Våre snekkere har godt kunnskap innenfor fasadearbeid, takarbeid og alle andre snekring tjenester..

Firma RK Betongbygg
FylkeTrøndelag, Nordland
Søknadsfristsnarest

R.K. Betongpartner AS leter etter en Business partner som vil bli medeier i RK Betongbygg AS.

Det kan være et BYGGEFIRMA som har mange prosjekter, men har ikke nok kapasitet og kan overlate oppdrag innen betong, snekkerarbeid i Nordland eller Trøndelag-området. Business partner skal søke nye oppdrager/prosjekter og kalkulere pris på byggeprosjekter.

Er dere ikke BYGGEFIRMA? Kanskje dere utfører et annet arbeid, for eksempel løfte- og transporttjenester for byggebransjen? Da kan vi sette sammen en flott team og ta på seg alle typer byggeprosjekter!

Business partner/medeier i RK Betongbygg kan være en PERSON. Vi ser etter deg som salgsleder av RK Betongbygg-tjenester og som ønsker å bygge opp selskapet sammen. Du må ha en erfaring i byggebransjen, med salg mot bygg & anlegg samt ha erfaring med å kalkulere pris innen forskaling/snekkerarbeid.

Dine oppgaver: søke etter nye kunder, beregning av prosjektpriser, utarbeiding av tilbud, oppfølging prosjekter.

Ta gjerne kontakt på tlf. 998 55 883 eller e-post info@rkbetongpartner.no

Vis flere stillinger: