BRG vil ta større del av rogalandsmarkedet - inngår samarbeid med SR Entreprenør

Sørlandsentreprenøren BRG Entreprenør AS og SR Entreprenør AS samler kreftene i Rogaland, med målsetting om å videreutvikle SR Entreprenør AS i det profesjonelle entreprenørmarkedet.

- BRG har over lengre tid sett på Rogaland som et spennende marked. Vi er nå blitt såpass store i vårt eget hjemmemarked, at vi føler tiden er inne for å få et bedre fotfeste i Rogaland. BRG har allerede gjennomført noen prosjekter i Rogaland, blant annet Bryne Videregående skole for et par år siden. Vi holder i disse dager også på med oppføring av en større Biltema og Byggvell i Egersund, så sånn sett har vi har vært i Rogalandsmarkedet en stund allerede, sier Raymond Tørressen, avdelingsleder i BRG Entreprenør AS i en melding.

Han sier videre at de har sett viktigheten av lokal forankring i markedet, og har over tid sondert potensielle lokale selskaper som de kunne utvikle seg sammen med.

- Da vi nå kom i kontakt med SR Entreprenør AS, så vi raskt at dette var dyktige, unge, fremadstormende folk, som passet oss perfekt i så måte. Vi har latt oss imponere av selskapet som allerede på kort tid har fått godt fotfeste i rogalandsmarkedet, sier Tørressen.

Daglig leder i SR Entreprenør AS, Kristian Rønneberg, uttaler at planen var å bygge selskapet opp i noen år til før en vurderte mulighetene for ytterligere vekst og samarbeid med større aktører.

- Men da BRG kom på banen merket vi umiddelbart at både kjemi, tankesett og verdier klaffet veldig godt -og da var valget enkelt. Med BRG på laget får vi en helt annen mulighet til å posisjonere oss i markedet slik vi har tenkt, og ser på dette som en særdeles spennende mulighet for selskapet. Nå kan vi spille på erfaringen til BRG og påta oss de aller fleste type oppdrag i samarbeid med BRG, sier Rønneberg.

Han har god tro på markedet framover, men det fordrer at en er konkurransedyktig, lettbeint og evner å snu seg raskt rundt i et marked i endring.

- Blant annet skal vi nå i gang med en større jobb inne i Sauda for Statnett i samarbeid med BRG. Det gleder vi oss skikkelig til, sier han.

SR Entreprenør AS holder til på Bryne, er i dag 22 ansatte, og vil fremover rekruttere flere medarbeidere. De forventer å omsette for cirka 100 millioner kroner i 2019.