Thorbjørn Brevik

Brevik blir ny sjef i Skanska Eiendom

Fra 1.januar 2017 overtar Thorbjørn Brevik (47) stillingen som konserndirektør eiendomsutvikling og inngår samtidig i konsernledelsen i Skanska Norge.

  Brevik kommer fra stillingen Leder av forretningsutvikling og transaksjoner i Skanska Eiendomsutvikling, og var sentral i arbeidet med å utarbeide vår nye eiendomsstrategi.

Han kjenner eiendomsmarkedet svært godt både gjennom sin posisjon i Skanska Eiendomsutvikling de siste fire årene, og fra tiden i Aberdeen Asset Management.

Brevik er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i 1996. Han overtar stillingen etter Arne Brovold som sluttet i selskapet i oktober.

- Jeg er veldig glad for at vi funnet lederen internt til denne viktige stillingen i selskapet. Skanska har gjort betydelige investeringer i utviklingseiendommer det siste året og det er viktig for oss at vi har en konserndirektør for dette forretningsområdet som kjenner markedet og vår egen portefølje svært godt. Jeg ser frem til å få Thorbjørn som en del av, og bidragsyter i, selskapets toppledelse, sier administrerende direktør Ståle Rød i en pressemelding.