Breian ny sjef i Bermingrud Entreprenør

Bjørn Breian tiltrer som ny daglig leder i Bermingrud Entreprenør BVT AS.

Bjørn Breian overtar stafettpinnen etter Kristian Lindland som har ledet selskapet de siste seks årene.

Bjørn Breian kommer fra stillingen som daglig leder i Bøhmer Entreprenør AS, hvor han har ledet selskapet fra 2010. Før dette har han syv års erfaring med prosjektledelse av store prosjekter i firmaet Strøm Gundersen AS, hvorav flere på Papirbredden i Drammen. Han har også arbeidet i Ole K. Karlsen og Entreprenørbygg Eiendomsutvikling AS.

- Jeg gleder meg til å begynne som daglig leder i Bermingrud Entreprenør BVT AS. Selskapet setter kunden i fokus, og dette er jeg også opptatt av. Min erfaring er at for å få til det, må man skape og bevare gode relasjoner mellom alle menneskene i de prosjektene vi gjennomfører, sier Bjørn Breian.

- Jeg vil jobbe for at vi skal ta en betydelig større del av de store byggeprosjektene i bl.a. nedre del av Buskerud. Både offentlige og private kunder vil stå høyt på kundelisten vår i fremtiden i hele vårt markedsområde.

- Jeg ser frem til å bli godt kjent med alle ansatte i Bermingrud Entreprenør BVT AS. Det er i det gode samspillet mellom kollegaer man skaper de beste resultatene, sier Breian.

- Bjørn har meget solid erfaring, en spennende bakgrunn og er en dyktig og fremtidsrettet leder, sier Richard Tandberg Olsen, konserndirektør i Bermingrud. – Og så har han lokalkjennskap. Dette er viktig for mange av våre kunder. Bjørn kommer til et godt drevet selskap med meget dyktige prosjektteam, solid ordrereserve og - markedsposisjon. Vi skal bygge videre på dette fundamentet, og Bjørn blir en solid ambassadør og bærer av våre mål og verdier, avslutter Tandberg Olsen.

Styret Bermingrud sier i en pressemelding at de er meget godt fornøyd med ansettelsen. Tidspunkt for tiltredelse er foreløpig ikke bestemt.