BREEAM-ansvarlig

AF Byggfornyelse er en av de største aktørene i markedet innenfor rehabilitering, ombygging og påbygging, men har i tillegg flere store kultur- og nybyggsprosjekter. Vi rehabiliterer og utbedrer kjøpesentre, skoler, sykehjem, borettslag, næringsbygg og har blant annet spesialisert oss på modernisering av baderom i borettslag. Nytt Nasjonalmuseum, nye Deichmanske bibliotek og boligprosjektet Bjørvika er blant våre pågående signalprosjekter. Med vår tverrfaglige kompetanse og vår gjennomføringsevne bistår vi i prosjekter som både vi og oppdragsgiverne kan være stolte av.

Firma AF Byggfornyelse
FylkeOslo
Søknadsfrist07.06.2019

Vi ser at våre oppdragsgivere har sterkt fokus på bærekraft og BREEAM klassifiseringer. Vi ønsker å ansette en breeam-ansvarlig med stor interesse for fagområdet – som ønsker å være med å lede BREEAM arbeidet i AF Byggfornyelse.

Som BREEAM-ansvarlig vil du jobbe på våre byggeprosjekter med hovedansvaret for å følge opp BREEAM enten som BREEAM-NOR AP eller som BREEAM-NOR Assessor.

Har du BREEAM-NOR AP eksamen eller BREEAM-NOR Assessor eksamen er det en fordel, men kursene kan også gjøres i vår regi.

Vi ser at du har minst 3 års byggerfaring etter endt utdanning. Det er fordel om du har erfaring fra BREEAM prosjekter og har en stor interesse for fagområdet. Du kan ha erfaring fra konsulentbransjen, entreprenørbransjen, FOU eller fra en byggherreorganisasjon.

Vi ser etter en sivilingeniør eller ingeniør innen bygg/anlegg eller tilsvarende utdannelse/grad. Lang erfaring kan kompensere for formell utdannelse.

For å lykkes i denne rollen bør du være strukturert og ha evne til å ta helhetlig ansvar og samarbeide godt med andre. God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk vektlegges også.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram

For ytterligere informasjon om stillingen kan du kontakte HR-sjef Sif Løvdal på 45786585 eller avd direktør Espen Bjørke på 90651304.

Søk stilling

Vis flere stillinger: